LJ MB SB

SALZKAMMERGUT in POT MED KROŠNJAMI

ENODNEVNI IZLET

Vožnja z gondolsko žičnico na Grünberg, obisk razglednega stolpa POT MED KROŠNJAMI, ogled mesta Gmunden in Bad Ischl...

29. julij 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: SKG488
 
Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4.00. Pobiranje potnikov: ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 5.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 6.00 v Mariboru (pred TC City). Vožnja do Šentilja ter po Pyhrnski avtocesti mimo Gradca in Liezna. Dopoldanski prihod v GMUNDEN. Vzpon z gondolsko žičnico na 1.004 m visoki GRÜNBERG in nato še vzpon na razgledni stolp POT MED KROŠNJAMI«: estetsko dovršena konstrukcija nudi kar 1.400 m poti z blagim vzponom, ki obiskovalce pripelje do razgledne terase v višino drevesnih krošenj (39 metrov) s katere se ponuja edinstven razgled na celoten Gmunden, jezero Traunsee in Salzkammergut. Možnost spusta po toboganu (doplačilo). Čas za okrepčilo in uživanje v neokrnjeni naravi. Povratek z gondolo v dolino nazaj v Gmunden. Sprehod skozi staro mestno mesto in možnost obiska prodajalne znane gmundenske keramike z več kot 500 letno tradicijo. Popoldan še panoramska vožnja ob obali jezera Traunsee do BAD ISCHL-a. Krajši ogled mesta, nekoč priljubljenega letovišča cesarja Franca Jožefa. Vrnitev proti Sloveniji, kamor bo prihod v kasnejših večernih urah.  
 
CENA:  89 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
             97 EUR iz Ljubljane
 
CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slov. vodenje in organizacijo. 
Vključena povratna vozovnica za gondolsko žičnico na Grünberg in vstopnica za razgledni stolp Pot med krošnjami. 
 
MOŽNO DOPLAČILO: za spust po toboganu = 2 EUR. 
 
MOŽEN POPUST: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).
 
POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 
 
NE PREZRITE: Program zahteva nekaj manj naporne hoje. Priporočamo dobro pohodno obutev ter nepremočljivo oblačilo za primer dežja.
 
Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.
 
V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • active
  • atraktivni izleti
  • naravne lepote
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava