LJ MB SB

Grand Waterworld Makadi (ex Sunwing) ****

Egipt - Hurgada - Makadi Bay

EGA: Edini hotel verige RED SEA HOTELS z vodnim parkom. Široka peščena plaža in koralni greben vabita k brezskrbnemu potapljanju in snorklanju (priporočamo obutev za v vodo). Promenada ob plaži vodi mimo bližnjih RED SEA hotelov MAKADI SPA, MAKADI PALACE in GRAND MAKADI. Hotel meji na pasažo MAKADI MALL z raznoliko ponudbo barov, trgovin in restavracij. Čas transferja od letališča približno 35 minut.

OPREMA: V razkošnem hotelskem kompleksu, grajenem v orientalskem slogu, se nahaja sprejemnica z recepcijo (brezplačen dostop do brezžičnega interneta) in lobi barom (z doplačilom). Restavracije z raznovrstnimi specialitetami, ki jih lahko zaužijete v prelepem okolju pokritih in odkritih teras. Večerna zabava je organizirana v Show baru na obalni promenadi. V raznolikem zunanjem predelu je veliki vodni park s tobogani s skupno dolžino 515 metrov (tobogani, slapovi, počasna reka, bazeni). Nekateri bazeni so pozimi ogrevani. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačno na voljo ob bazenih in na plaži. Kopalne brisače so brezplačno pripravljene v sobi. V bližini Relax bazena so lekarna in trgovinice.

SOBE: junior suita (DZJ/EZJ) je udobno opremljena in ima spalnico in sedežni kot, kad ali prho, WC, sušilec za lase, mini hladilnik, sat. LCD TV, telefon, sef, klimatsko napravo (sezonsko pogojena) in balkon. Grand suita (DSD) ima z vrati ločena spalni in dnevni prostor. Družinska suita (FS3/FS4/FS5) večja soba opremljena kot junior suita. Happy baby suita (JHB) je primerna za pare z majhnimi otroki. Družine v sobi pričaka dodatna otroška oprema. Ima tudi vrt s travo, ki je zaščiten z ograjo in vrati. Ob nastanitvi treh ali več oseb je v sobi zakonska postelja in pomožna ležišča. Velike družinske sobe so namenjene nastanitvi do 6 oseb, z ločenim spalnim in spalno-bivalnim prostorom in so na voljo v depandansi SUNWING FAMILY STAR. Enostavne sobe opremljene z zakonsko posteljo, dvema samostojnima ležiščema ter raztegljivim kavčem. Ločena kopalnica in WC. Vse storitve se koristijo v hotelu Sunwing Waterworld, ki je oddaljen približno 50 metrov.

ŠPORT IN ZABAVA: Aerobika, vodna gimnastika, raznolik zabavni program ob večerih z živo glasbo in predstavami. Proti plačilu: biljard, namizni tenis, video igre. V predelu MAKADI MALL tenis, igrišče za nogomet in fitnes. Neposredno na plaži potapljaški center Aquarius Diving.

WI-FI: brezplačen WI-FI v lobby-ju

• E-pošta možna, vendar brez velikih prilog

• Socialna omrežja brez medijskih predvajalnikov in video klicev

• Vse spletne igre, You Tube in druga podobna spletna mesta so blokirana

PRIPOROČILO! * Za nemoten prenos mobilnih podatkov in v izogib visokim stroškom, priporočamo nakup SIM kartice lokalnega egipčanskega operaterja (Vodafone ali Orange)

ALL INCLUSIVE: Hotel nudi all inclusive storitev s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, različnimi prigrizki ter lokalnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami med 10. in 24. uro (postrežene v kozarcih).

HRANA IN PIJAČA: Izbor ob zajtrku: bogata ponudba jedi v restavracijah Sun, Sea in Fino. Zgodnji zajtrk v restavraciji Sun in pozni zajtrk pri baru Crepe & Sweets. Ponudba kosil: raznolik samopostrežni bife v restavracijah Sun in Sea. Strežena kosila v italijanski restavraciji La Terraza, nemški restavraciji German, mehiški restavraciji in restavraciji Kebab Island s ponudbo jedi iz žara. Večerja: samopostrežni bife z mednarodnimi jedmi v restavracijah Sea in Sun. Strežba menijev v a la carte restavracijah Kebab Island z jedmi iz žara, Fino z mediteransko kuhinjo, La Terazza z italijanskimi specialitetami ter mehiško in nemško restavracijo (z rezervacijo).

Dodatne restavracije s specialitetami v pasaži MAKADI MALL:

• LA MAISON DE PARIS - francoska restavracija

• GOLDEN DRAGON - kitajska restavracija

• MUMBAI - indijska restavracija

• MAFIA - italijanska restavracija

• TAM TAM - orientalska restavracija 

• GAUCHO STEAK HOUSE (proti plačilu)

• SAMAK FISH – sveže ribje jedi (proti plačilu)

• MAKADI GELATERIA – domač sladoled (proti plačilu)

Odpiralni čas med 18. in 21. uro. Potrebna rezervacija mize v sprejemnici hotela med 10. in 12. uro ali recepciji Makadi Mall med 17.30 in 21.30. V vseh restavracijah v Makadi Mall se pijača doplača.

V RESTAVRACIJAH JE ZAŽELENA PRIMERNA GARDEROBA.

OBVEZNO JE NOŠENJE ALL INCLUSIVE ZAPESTNICE.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU (NPR. SVEŽE STISNJENI SADNI SOKOVI, KAVNE SPECIALITETE, MINI BAR, SOBNA STREŽBA, LUNCH PAKET…), PREJMETE V KRAJU LETOVANJA. NEKATERE POSEBNE JEDI IN PIJAČA V A LA CARTE RESTAVRACIJAH Z DOPLAČILOM. VSE A LA CARTE RESTAVRACIJE S PREDHODNO REZERVACIJO.

HOTELIR SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMB.

Gostje prejmejo podrobne informacije o vseh storitvah ob prihodu v hotel.

  • družini prijazno
  • bazen
  • aerobika
  • športi z žogo
  • potapljanje
  • fitness
  • bogata športna ponudba
  • ostale športne aktivnosti
  • tenis
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava