LJ MB SB

Titanic Palace *****

Egipt - Hurgada

Lega: Hotel se nahaja neposredno na čudoviti, dolgi peščeni plaži. Morski hišni greben ponuja idealne pogoje za snorklanje. Središče Hurgade s številnimi nakupovalnimi in zabavnimi možnostmi je približno 18 km stran.

Hotel: Kompleks ima skupno 593 sob. Okusno oblikovano preddverje z recepcijo, brezplačen WiFi v hotelu, 2 glavni restavraciji, 5 à la carte restavracij (indijska, kitajska, mehiška, mongolska in japonska kuhinja), različni bari, manjše trgovine in spa dopolnjujejo ponudbo. Okolica sladkovodnega bazena, otroški bazen, terasa za sončenje in bar ob bazenu se nahajajo na urejenem vrtu. Na voljo je tudi vodni park s številnimi vodnimi tobogani, bazenom z valovi in raftingom. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so vključeni ob bazenu in na plaži.

Sobe: Dvoposteljne sobe v glavni stavbi (DZ / EZB) in bungalovi (DZB / EZB) imajo tuš / kad, stranišče, sušilec za lase, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, sef, mini bar in balkon / teraso. Obstaja nekaj ekonomskih sob (DZP). Enoposteljne sobe so dvoposteljne sobe za eno osebo. Družinske sobe (FZ4) merijo približno 55 m² in imajo 1 veliko zakonsko posteljo ter 2 dodatni ležišči kot raztegljiv kavč, sicer pa enako opremo.

Šport in zabava: Trdo teniško igrišče, namizni tenis, mini golf, aerobika, vaterpolo, odbojka na mivki, balinanje, biljard; Čez dan animacija, zvečer živa glasba.

Za doplačilo: Vsi tretmaji v spa s savno, turško kopeljo, parno kopeljo, masažno kopeljo, potapljaškim in vodnim športnim centrom, balinanjem in reflektorji. Uporabljate lahko vse objekte sestrskega hotela Titanic Beach Spa & Aqua Park.

Otroci: 2 otroška bazena s piratsko ladjo in 8 otroških toboganov (višina najmanj 125 cm), igrišče, majhen otroški kino, mini klub za 4-12 let, mini diskoteka.

Vse vključeno: Zajtrk, kosilo in večerja v samopostrežni obliki, popoldanski prigrizki s torto, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače ter kava, čaj 24 ur, mini bar vsak dan napolni z vodo in brezalkoholnimi pijačami. Večerja dvakrat na teden v eni od 5 restavracij z jedmi po naročilu (z rezervacijo).

 

  • družini prijazno
  • otroški popusti
  • seniorji
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava