LJ MB SB

Titanic Palace *****

Egipt - Hurgada

Lokacija: Hotel se nahaja neposredno ob dolgi plaži (peščena in prodnata). Hišni greben pred hotelom ponuja idealne pogoje za snorkljanje. Središče Hurgade s številnimi nakupovalnimi in zabaviščnimi središči je oddaljeno približno 18 km. Do letališča je približno 10 km.

Oprema: Hotel ima 593 sob. V prostorni in okusno opremljeni sprejemnici hotela so na voljo recepcija, lobby, lobby bar, brezžični internet (brezplačno), 2 samopostrežni restavraciji, 5 à la carte restavracij, bari, diskoteka, zdravstvene storitve (za plačilo), parkirišče, pralnica (za plačilo) in številne trgovine. V hotelskem kompleksu so bazeni s terasami za sončenje ter vodni park s tobogani. Na voljo sta tudi bar na plaži in bar s prigrizki. Pri bazenu in na plaži so na voljo ležalniki in senčniki brezplačno. V hotelu je tudi spa center, kjer lahko gostje uživajo v masažah in lepotnih tretmajih (za doplačilo).

Sobe: Moderno opremljene standardne sobe v glavni stavbi (DZ/EZ) so opremljene s tušem/kopalno kadjo, WC-jem, sušilcem za lase, klimatsko napravo, telefonom, satelitsko televizijo, sefom, minibarom, balkonom/teraso. Sobe v bungalovih (DZB/EZB) imajo enako opremo. Družinske sobe (FZ4) imajo približno 55 m2 veliko spalnico, zakonsko posteljo, 2 dodatni ležišči (raztegljiv kavč), tuš/kopel, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, satelitsko TV, sef, minibar in balkon/teraso.

Šport in zabava: Hotel ponuja različne športne in zabavne aktivnosti, kot so teniško igrišče, namizni tenis, minigolf, aerobika, vaterpolo, odbojka na mivki, balinanje, biljard (za plačilo), dnevna zabava in večerna glasba v živo. Vsi tretmaji v spa centru (savna, hamam, parna kopel, jacuzzi), center za potapljanje in vodne športe, kegljanje in reflektorji so na voljo za doplačilo. Uporabljajo se lahko tudi vse usluge sestrskega hotela "Titanic Beach Spa & Aqua Park".

Otroci: Mini klub (4-12 let), mini disko, otroški bazen in otroški bife.

All inclusive: Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo. Popoldne so na voljo prigrizki s pekovskim pecivom in slaščicami, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače kot tudi kava, čaj 24 ur na dan, minibar se dnevno polni z vodo in brezalkoholnimi pijačami. Enkrat na teden možnost večerje v eni od 5 à la carte restavracij (s predhodno rezervacijo).

Gostje prejmejo podrobne informacije o vseh storitvah ob prihodu v hotel.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU (NPR. SVEŽE STISNJENI SADNI SOKOVI, KAVNE SPECIALITETE, MINI BAR, SOBNA STREŽBA, LUNCH PAKET…), PREJMETE V KRAJU LETOVANJA. NEKATERE POSEBNE JEDI IN PIJAČA V A LA CARTE RESTAVRACIJAH Z DOPLAČILOM. VSE A LA CARTE RESTAVRACIJE S PREDHODNO REZERVACIJO.

HOTELIR SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMB.

Stanje: februar 2024

  • družini prijazno
  • otroški popusti
  • seniorji
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava