LJ MB SB

PIKNIK NA NEŽIDERSKEM JEZERU

ENODNEVNI IZLET

Enkratno doživetje na vožnji z ladjo po plitvem a velikem stepskem Nežiderskem jezeru. Kosilo na ladji z vključenim vinom in zabava ob zvokih harmonike.

24. junij 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: PNJ706
 
Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4.00. Pobiranje potnikov: ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 5.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 6.00 v Mariboru (pred TC City). Vožnja čez Šentilj in mimo Gradca proti GRADIŠČANSKEMU (BURGENLAND). Dopoldanski prihod v ŽELEZNO (EISENSTADT). Postanek ob gradu Esterhazy ter sprehod v staro mestno jedro. Sledi postanek ob rimskem kamnolomu pri Sankt Margaretnu, kjer uprizarjajo opere in pasijonske igre.  Vožnja do NEŽIDERSKEGA JEZERA. Postanek v RUSTU, mestu štorkelj in vina. Krajši ogled starega mestnega jedra s prepletom zgodovinske arhitekture in kmečkega življenja. Sledi vkrcanje na ladjo ter pozno kosilo (meso na žaru, vino po želji) med plovbo po jezeru in ob zvokih harmonike. Vrnitev v pristanišče v Rustu in vožnja proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.
 
CENA:     89 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja  
                96 EUR iz Ljubljane
 
CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vožnjo z ladjico po Nežiderskem jezeru (kosilo, harmonika, vino), cestnine, parkirnine, vodenje in organizacijo.  
 
MOŽEN POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).
 
POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 9 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 
 
Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.
 
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava