LJ MB SB

GARDALAND

ENODNEVNI IZLET

Celodnevna zabava v enem najboljših zabaviščnih parkov na svetu. Vabljeni v svet zmajčka Peteršiljčka, avanture, adrenalinskih atrakcij in odličnih predstav.

27. april, 24. junij in 15. avgust 2023 | 1 dan | avtobus| šifra: GRD332

Odhod avtobusa iz Maribora (izpred TC City) ob 2. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici (pred trgovino Spar) ob 2.30, v Celju (pred dvorano Zlatorog) ob 3.00, v Ljubljani (parkirišče Dolgi most) ob 4.15 uri. Nočna vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone do GARDALANDA. Celodnevna zabava v zabaviščnem parku, ki ga uvrščajo med pet najboljših na svetu. Vabljive atrakcije za vsako starost in okus: domišljijski sveta zmajčka Peteršiljčka, avanture v svetu faraonov in mumij, tobogani, divje vodne brzice Atlantide in vratolomne vožnje z vlaki. Za največje adrenalinske navdušence še vožnja na Blue Tornadu, X Raptorju, Čarobni gori, ... In tu so še predstave z nastopi glasbenikov, plesalcev, klovnov in akrobatov.  Prav vse atrakcije zagotavljajo super doživetje in zabavo za vse generacije. Ponudbo dopolnjujejo še številne trgovine in gostinski lokali. V kasnejših popoldanskih urah (za odhod 27.4.) oz. v kasnejših večernih urah (za odhoda 24.6. in 15.8.) sledi  odhod avtobusa nazaj proti Sloveniji, kamor bo povratek v poznih nočnih urah ali v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

CENA:     87 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja
                 79 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na opisani relaciji, vstopnico za Gardaland, vse cestnine in davek, spremstvo predstavnika agenije in organizacijo izleta.

MOŽEN POPUST: za otroke do 1 m velikosti = 40%.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 40 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali predstavniku agencije na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 30 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

OPOMBE:
- dne 27.4.2023 bo izveden dnevni Gardaland. Povratek avtobusa iz Gardalanda ob cca 18.30.
- dne 24.6. in 15.8.2023 bo izveden dnevno-nočni program. Povratek avtobusa iz parka ob cca. 23.00.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • animacijski program
  • active
  • vključene vstopnine
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava