LJ MB SB

RIBNICA IN KOČEVSKO (ROKODELSKI CENTER IN PIVOVARNA MATT)

ENODNEVNI IZLET

Ogled Ribnice in Kočevja, obisk Rokodelskega centra ter ogled razstave suhe robe in lončarstva, Ribniški grad, obisk kraft pivovarne Matt s pokušnjo 5 vrst piva in manjšim narezkom.

13. maj 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: RK1559

Odhod iz Maribora ob 6. uri (TPC City). Sledi pobiranje potnikov ob 6.30 v Slov. Bistrici (Spar pri AC), ob 7. uri v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 8. uri v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja s postankom do RIBNICE. Ogled v mestu boste pričeli z ogledom farne cerkve sv. Štefana, katere zvonika so obnovili po načrtu Jožeta Plečnika. Sledil bo obisk rokodelskega centra. Ogled razstave suhe robe in lončarstva, možnost nakupa suhorobarskih izdelkov. V Ribniškem gradu se boste ob ogledu muzejske zbirke prestavili v mračno obdobje čarovništva, na grajskem dvorišču si boste ogledali še spominski park pomembnih ribniških rojakov. Nadaljevanje vožnje do KOČEVJA. Kratek ogled zanimivega mestnega jedra ob reki Rinži, postanek tudi ob  bližnjem kočevskem jezeru. Čas za sprehod ob jezeru, napitek in okrepčilo. Sledi obisk kraft pivovarne MATT v bližini. Predstavitev in ogled. Okrepčali se boste s pivskimi miškami, sirom in manjšim divjačinskim narezkom. Pokušnja 5 vrst piva. Povratek domov v smeri Velikih Lašč in Rašice. Postanek na Turjaku. Po želji sprehod do turjaškega gradu. Prihod domov zgodaj zvečer. 

CENA:     53 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                46 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, obisk kraft pivovarne Matt s pokušnjo in manjšim narezkom, cestnine, vodenje in organizacijo. 
Vključena vstopnina: za obisk Rokodelskega centra in muzej v ribniškem gradu. 

MOŽEN POPUST:  za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • active
  • bogat program
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava