LJ MB SB

VICENZA (sejem ročnih del)

ENODNEVNI IZLET

Obisk sejma Abilmente za ljubitelje ročnih unikatnih del in ogled mesta znamenitega renesančnega arhitekta Andrea Palladia.

ODHOD: 24. februar 2024 | 1 dan | avtobus | šifra: VI1557

Sejem Abilmente je sejem za ljubitelje unikatnih ročnih del: izdelkov šivanja, kvačkanja, vezenja itd. Spoznali boste nove tehnike, nove materiale, ročna dela in najnovejše trende na tem področju. Razstavljena ročna dela bodo gotovo prava paša za oči, materiale pa bo mogoče tudi kupiti.

Odhod iz Maribora ob 5.00 izpred TPC City. Pobiranje potnikov ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Potovanje preko Fernetičev v Italijo, mimo Portogruara in Padove do VICENZE. Obisk sejma Abilmentesejma ročnih del. Popoldne še ogled starega mestnega jedra, ki so ga zaznamovale predvsem stavbe Andrea Palladia:  trg Piazza dei Signori z baziliko Palladiana, ulica Corso Andrea Palladio z mogočnimi zgodovinskimi stavbami, gledališče Teatro Olimpico … Sledi vrnitev v Slovenijo. Prihod domov v kasnejših večernih urah. 

CENA:  72 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
               65 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnica za sejem ročnih del.

POPUST: za otroka do 12 let = 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 9 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava