LJ MB SB

VICENZA (sejem ročnih del)

ENODNEVNI IZLET

Obisk sejema Abilmente za ljubitelje ročnih unikatnih del in ogled mesta znamenitega renesančnega arhitekta Andrea Palladia.

25. februar 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: 

Sejem Abilmente je sejem za ljubitelje ročnih unikatnih del. Gotovo boste na svoj račun prišli ljubitelji šivanja, kvačkanja, vezenja in drugih ročnih spretnosti. Spoznali boste različne nove tehnike, nove materiale, ročna dela in najnovejše trende na tem področju. Razstavljena ročna dela bodo gotovo prava paša za oči. Materiale bo mogoče tudi kupiti.


Odhod iz Maribora ob 5.00 izpred TPC City. Pobiranje potnikov ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Potovanje preko Fernetičev v Italijo, mimo Portogruara in Padove do VICENZE. Obisk sejma Abilmente – sejma ročnih del. Popoldne še ogled starega mestnega jedra, ki so ga zaznamovale predvsem stavbe Andrea Palladia:  trg Piazza dei Signori z baziliko Palladiana, ulica  Corso Andrea Palladio z mogočnimi zgodovinskimi stavbami, gledališče Teatro Olimpico …  Sledi vrnitev v Slovenijo. Prihod domov v kasnejših večernih urah.  


CENA:     68 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                 61 EUR iz Ljubljane


CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnica za sejem ročnih del. 

MOŽEN POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). 
V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
Določite termin

Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

25. feb. 2023 - 25. feb. 2023

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

CENA NA OSEBO: 68,00 €
SKUPNA CENA: 136,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava