LJ MB SB

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK ****

ZADAR - Dalmacija

Od veliko barov, bazenov, animacij za stare in mlade, hotelske plaže do wellness centra, se najde nekaj prav za vsakogar in med dopustovanjem v hotelu Club Funimation Borik vam prav nikoli ne bo dolgčas. Hotel primeren za goste vseh starosti.

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK ****

Lega: v naselju Borik, cca. 3,5 km od starega mestnega jedra Zadar.
Plaža: dolga prodnato-peščena plaža, tik ob hotelu.
Ponudba: dva objekta, povezana z zgradbo osrednje recepcije, recepcija, prodajalna spominkov, aperitiv bar, prenovljena samopostrežna restavracija ter dodatni gostinski objekti v naselju, fitnes center, zunanji bazen s sladko vodo in notranji ogrevan bazen s sladko vodo, wifi.
Parkiranje: parkirišče (brezplačno za goste hotela do zasedbe mest).
Hrana, pijača: allinclusive plus (v terminu 1.4. do 3.11. ter 20.12. -29.12.), polpenzion plus (v terminu 3.11.-20.12.). 
Sobe: hotel ima 258 sob (142 prenovljenih v letu 2018). V sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase), večina sob z balkonom.
Šport, zabava: neomejena uporaba Acquapura Thalasso & Spa Center (savne, notranji bazen Kneipp terapija, zunanji whirlpool, soba za sproščanje, fitnes), animacija ter športne aktivnosti za otroke in odrasle (v sezoni). 
Razno: Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

AKCIJA: KROMPIRJEVE POČITNICE

ALLINCLUSIVE PLUS VKLJUČUJE:
- obilen samopostrežni zajtrk, show cooking, prigrizki,
- samopostrežno kosilo – s kuhanjem "v živo" in z izbranimi sladicami,
- samopostrežna večerja - s kuhanjem "v živo" , razne tematske večerje,
- pijače med obroki (iz šankomata: lokalno točeno pivo in vino, voda, brezalkoholne pijače, kava, čaj). Voda v steklenici se doplača.
- redno polnjen mini bar (voda, brezalkoholne pijače),
- pijačo v all-inclusive baru ob bazenu Tramontana od 8.00 do 24.00 (pivo, vino, voda, brezalkoholne pijače, kava, čaj, koktajli, izbor domačih žganih pijač in premium blagovnih znamk - bar s prigrizki od 11.00 do polnoči (zaprt v času obrokov. Obratovalni čas se lahko še spremeni; odvisno od sezone),
- popoldanska kava in čaj.

Na dan prihoda je prva storitev večerja / na dan odhoda je zadnja storitev kosilo.

Šport, zabava: neomejena uporaba hotelskih zmogljivosti: Acquapura Thalasso & SPA Center Borik z ogrevanim notranjim bazenom, zunanji bazen s tobogani, kardio fitness center, soba za gimnastiko, finska in turška savna, Kneipp terapija, zunanji whirlpool, soba za spoščanje (relax room), sobe za tretmaje, ležalniki in senčniki na bazenu.

ZADAR: FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK ****, all inclusive plus v €/osebo/dan
Tip sobe


23.10 - 3.11.2024
AKCIJA: KROMPIRJEVE POČITNICE

Comfort Double room 
85
Superior Double room 94
Comfort Family room 89,5
Comfort Family room sea side 98,5
Standard XL Family room  89,5
Standard Family suite 116,5
Min. št. dni bivanja 2

Prihodi vsak dan.
POPUSTI: 2+0: otrok do 6 let brez ležišča BREZPLAČNO. 2+1: otrok do 12 let plača pavšal 44 €/dan, otrok od 12 plača pavšal 62 €/dan.
DOPLAČILO na recepciji: turistična taksa 1,50 EUR/osebo/dan (otroci 12-18 let 50%, otroci pod 12 let takse ne plačajo).

 

Opis kategorij sob:

Standardna dvoposteljna soba - Približno 17–20 m2, za 2 osebi, delno z balkonom (na zahtevo in razpoložljivost), z zakonsko posteljo, klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, telefonom, WIFI brezplačno

Dvoposteljna soba Comfort* - Približno 17–20 m2, za 2 osebi, možnost dodatnega spalnega prostora za otroke, mlajše od 6 let, v isti sobi kot odrasli (na zahtevo in glede na razpoložljivost), delno z balkonom (na zahtevo in razpoložljivosti). ), enojni postelji, klima, TV z ravnim zaslonom, sef, mini bar, telefon, WIFI brezplačno.

Dvoposteljna soba Superior Seaside* - cca 17–20 m2, za 2 osebi, z balkonom, ločenima ležiščema, klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, telefonom, WIFI brezplačno, morska stran.

Družinska standardna soba - Približno 25–29 m2, za 2 odrasli osebi, dodatni kavč ali pograd za 2 otroka do 160 cm, delno z balkonom (na zahtevo in razpoložljivost), zakonska postelja, klimatska naprava, TV z ravnim zaslonom, sef, mini bar, telefon, WIFI brezplačno

Družinska soba Comfort z balkonom* - Približno 25–27 m2, za 2 odrasli osebi, prostor za starše z zakonsko posteljo lahko ločite od otroškega prostora z zaveso. Za otroke so te sobe opremljene z zložljivo posteljo ali raztegljivim kavčem, sobe so opremljene tudi s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, telefonom, brezplačnim WIFI, balkonom.

Družinska soba Comfort morska stran z balkonom* - Približno 25–27 m2, za 2 odrasli osebi, prostor za starše z zakonsko posteljo lahko ločite od otroškega prostora z zaveso. Za otroke so te sobe opremljene z zložljivo posteljo ali raztegljivim kavčem, sobe so opremljene tudi s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, telefonom, brezplačnim WIFI, balkonom.

Družinska standardna soba XL - približno 40–44 m2, za 2 odrasla in do 2 otroka z največjo višino 160 cm (pogradi), ločen spalni del za starše in spalni del za otroke, spalni del za starše ima zakonska postelja, klima, TV z ravnim zaslonom, sef, mini bar, telefon, hitri internet brezplačno

Družinska soba Superior z balkonom* - približno 33 m2, za 2 odrasla in do 2 otroka; spalni del za starše z zakonsko posteljo, ki je z vrati ločen od spalnega dela za otroke z zložljivo posteljo. Sobe so opremljene tudi s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, direktnim telefonom, hitrim brezplačnim internetom, balkonom.

Družinska soba Superior morska stran z balkonom* - približno 33 m2, za 2 odrasla in do 2 otroka; spalni del za starše z zakonsko posteljo, ki je z vrati ločen od spalnega dela za otroke z zložljivo posteljo. Sobe so opremljene tudi s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, direktnim telefonom, hitrim brezplačnim internetom, balkonom.

Družinska standardna suita z balkonom - približno 46 m2, za 2 odrasla in do 3 otroke, spalni prostor za starše ločen od dnevnega prostora, dodatni spalni prostor za 2 otroka do 160 cm višine (pogradi), možnost za 3. otroka spati na raztegljivem kavču v dnevnem prostoru, spalni del staršev ima zakonsko posteljo, klima, TV z ravnim zaslonom, sef, mini bar, telefon, WIFI brezplačno

Družinski apartma Superior z balkonom* - cca 38-41 m2, za 2 odrasla in do 3 otroke, apartma je ločen z vrati, prostor za starše je opremljen z zakonsko posteljo, otroški del pa z zložljivo posteljo, sobe so opremljene tudi s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sefom, mini barom, telefonom, WIFI brezplačno.

  • klima
  • animacijski program
  • direktno na plaži
  • družini prijazno
  • za pare
  • notranji bazen
  • bazen
  • fitness
  • bogata wellness ponudba
  • wifi
  • za mlade
  • savna
  • all inclusive
  • dobra lokacija
  • udobno
  • brezplačno parkiranje
  • v priljubljenem letovišču
  • tobogani

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava