LJ MB SB

LONDON

PROGRAM B, 4- DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Letalski poleti iz Ljubljane, odhod v času zimskih počitnic. Ogled vseh glavnih znamenitosti britanske prestolnice. Nastanitev v hotelu IBIS LONDON EARLS COURT***! Z vami bo odličen vodnik, g. DEJAN MARENTIČ!

ODHOD: 3. februar 2023 | 4 dni | letalo | šifra: LON450

1. dan: Zbor potnikov na Brniku ob 18.30 (po želji transfer iz Maribora, Celja ...). Ob 20.55 polet v London z Easyjetom. Pristanek na Gatwicku ob 22.15 in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski nočni ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Pozno ponoči sledi namestitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji). Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Sledi opoldanski organiziran transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 16.00 in pristanek na Brniku ob 19.10. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

CENA:    590 EUR pri najmanj 25 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, vse letališke takse, 1 kos manjše ročne prtljage + 1 kos večje ročne prtljage (dimenzij 56x45x25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz let. do hotela in nazaj (vključen krožni nočni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 120 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =40 EUR/osebo (otroci do 15. leta = 30 EUR),
- za dodaten kos prtljage za oddajo do 15 kg = cca 75 EUR/kos na obeh poletih (cena se spreminja), 
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 45 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju:
- za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 15 GBP,
- za vstopnine v različne muzeje oz. atrakcije po dogovoru,

MOŽEN POPUST:
- za otroka do 12 let na dod. ležišču = 15 %

POMEMBNO:
- vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le z veljavnim potnim listom.

- ker so kapacitete glede vnosa ročne prtljage na letalo omejene, lahko v primeru zasedenosti namesto 1 kosa večje ročne prtljage/osebo, rezerviramo tudi 1 kos večje prtljage za oddajo do 10 kg/osebo ALI 1 kos večje prtljage za oddajo do 23 kg za 2 osebi skupaj. V vsakem primeru pa lahko vsak potnik nese na avion 1 kos manjše ročne prtljage v omejenih dimenzijah.
- cena letalskih vozovnic se spreminja in je lahko za rezervacije bližje odhodu tudi višja.

Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje.  Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

  • odlično vodenje
  • bogat program
  • potovalna klasika
  • bogata zgodovina
  • velemesta
  • skupinski odhod
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava