LJ MB SB

VESELO MARTINOVANJE NA DOLENJSKEM

ENODNEVNI IZLET

Voden ogled muzeja Lojzeta Slaka, ogled Novega mesta, obisk priznanega vinogradnika in poku┼ínja vin, martinovo kosilo ­čśő, harmonika┼í. ­č¬Ś ­čą│

ODHOD: 12. november 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: VMD609

Odhod v jutranjih urah iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Dom┼żal in Ljubljane. Vo┼żnja v smeri Dolenjske. Na poti postanek za jutranjo kavo in osve┼żitev. Potepanje po Dolenjski pri─Źnete z ogledom muzeja Lojzeta Slaka v Mini Pe─Źi. Voden ogled sodobnega interaktivnega muzeja s stalno razstavo o Lojzetu Slaku, kjer prisluhnete njegovim uspešnicam, si ogledate notranjost frajtonarice ter paviljon ─îebelji svet.

Nadaljevanje poti v dolenjsko prestolnico NOVO MESTO. Kratek peš ogled: Glavni trg z Rotov┼żem, Kettejev vodnjak, Fran─Źiškanska cerkev in samostan, Jak─Źev dom … Vzpon do kapiteljske cerkve sv. Miklav┼ża. Mo┼żnost vzpona na razgledno ploš─Źad zvonika na višino 24 m in ob─Źudovanja ─Źudovitih pogledov na vse štiri strani Novega mesta: na Trško goro, na Gorjance s Trdinovim vrhom, na mestno jedro ter na Marof (dopla─Źilo). Nekaj prostega ─Źasa za samostojno odkrivanje mesta.

Sledi obisk priznanega vinogradnika na Trški gori ali v okolici. Pokušnja cvi─Źka in drugih vin. Nadaljevanje prijetnega dru┼żenja ob dobri hrani na turisti─Źni kmetiji PR' MARTINOVIH - KRHIN v bli┼żini Šentjerneja. Postre┼żeno bo z martinovim kosilom. Za dobro vzdušje bo poskrbel harmonikaš. Proti ve─Źeru slovo od prijaznih gostiteljev in odhod proti domu.

CENA:  79 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja,
              71 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJU─îUJE: prevoz s turisti─Źnim avtobusom, cestnine, vse oglede po programu, degustacijo vin, martinovo kosilo, harmonikaša, vodenje in organizacijo.
Vklju─Źena vstopnina: za muzej Lojzeta Slaka.

Mo┼żno dopla─Źilo: za vzpon na razgledno ploš─Źad zvonika kapiteljske cerkve = 3,00 EUR(na licu mesta).

POMEMBNO: cene veljajo pri udele┼żbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udele┼żencev znaša dopla─Źilo za izvedbo 7 EUR/osebo (pla─Źilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridr┼żuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

V ─Źasu obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporo─Źili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Kon─Źno obvestilo z urami odhoda boste prejeli najkasneje 3 dni pred odhodom na vaš e-mail. Ni stroška prijavnine!

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odli─Źno vodenje
  • I feel SLOVEnia
Dolo─Źite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: lastni prevoz

12. nov. 2022 - 12. nov. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 79 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 79,00┬áÔéČ

Potrebujete pomo─Ź?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava