LJ MB SB

HOTEL MARITIM PLAYA 3*

GRAN CANARIA - PLAYA DEL INGLES

Ponudba za sprostitev na Gran Canariji v družinskem hotelu z direktnim poletom iz Graza.

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL + TRANSFER LETALIŠČE-HOTEL-LETALIŠČE

 

Velik apartmajski kompleks se nahaja v središču živahnega letovišča Playa del Ingles na otoku Gran Canaria in je idealen za sončne ter zabavne družinske počitnice.

Vsi apartmaji nudijo dnevno sobo, kjer se lahko sprostite z vso družino, in kuhinjo odprtega tipa, kjer si lahko pripravite obroke.

Preživite dan ob bazenu, kjer so na voljo ležalniki za sončenje, otroci pa se lahko igrajo, plavajo in spoznavajo nove prijatelje. V bližini se lahko odpravite tudi na široke peščene plaže letovišča Playa del Ingles.

Večerjate lahko z vso družino v restavraciji v sklopu nastanitve, kjer vam pripravijo samopostrežni bife, nato pa si privoščite pijačo v baru Maritim Playas.

Na voljo je tudi kotiček z internetom, da lahko preberete svojo e-pošto.


Možni termini:

6.4.; 13.4.; 20.4.

 

Cena na osebo od 765,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela), popuste za otroke je potrebno posebej preveriti

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Gradca z vključeno oddano prtljago, 7x polpenzion v apartmaju, transfer letališče - hotel - letališče

 

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč (Dunaj, Munich). Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

 

Trenutni pogoji za vstop na Kanarske otoke (pogoje je ptorebno pred odhodom ponovno preveriti, ker se lahko spremenijo):

Potniki starejši od 12 let potrebujejo eno izmed spodnjih potrdil:

- potrdilo o cepljenju, ki potrjuje, da je imetnik prejel cepivo proti COVID-19

-potrdilo, ki izkazuje negativen rezultat antigenskega testa na virus SARS-CoV-19 in ni starejše od 48 ur ali PCR testa na virus SARS-CoV-19 in ni starejše od 72 ur pred prihodom v Španijo

-potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 (recovered).

 

Pred samim odhodom na destinacijo morajo potniki še izpolniti obrazec FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/

 

Če potniki prihajajo iz rizičnih držav je možno, da se jim ob prihodu odredi testiranje - točna navodila dobi potnik na sami destinaciji.

 

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 11.3.2022.

  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • otroški popusti
  • bazen

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava