LJ MB SB

PRIŽIG NOVOLETNIH LUČI V KOPRU - FANTAZIMA

ENODNEVNI IZLET

Predpraznični obisk FANTAZIME - fantazijsko okrašenega mesta Koper. Ogled glavnih znamenitosti mesta in potepanje med številnimi predbožičnimi stojnicami. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM 2021!

18. december 2021 | 1 dan | avtobus | šifra: MK1384

Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 9.00. Pobiranje potnikov: ob 9.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 10.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob 11.00 v Ljubljani (Dolgi most). Vožnja mimo Postojne in Razdrtega. Nadaljevanje poti proti naši Obali. Vzpon na SOCERB in postanek na razgledni točki ob gradu, odkoder se nudi lep razgled na Koprski in Tržaški zaliv. Zgodaj popoldne prihod v KOPER. Kratek ogled mesta: Pretorska palača, Armeria in Foresteria, loža, vodnjak da Ponte ... Nato predajanje predprazničnemu vzdušju in samostojno občudovanje zelo domiselno razsvetljenega mesta. Atraktivno dogajanje in praznično okrašeno mesto so v Kopru poimenovali FANTAZIMA – PRIŽIG NOVOLETNIH LUČI. Čas za okrepčilo in nakupe ob številnih stojnicah ter sprehod po številnih romantičnih okrašenih ulicah v starem mestnem jedru. Okoli 18. ure (oz. po dogovoru) slovo od obale in povratek proti Ljubljani in Štajerski. Prihod domov v kasnejših večernih urah.

CENA:    30 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja
                 24 EUR iz Ljubljane
(za plačilo je možno unovčiti tudi TURISTIČNI BON 2021)

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, cestnine, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda).
V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

18. dec. 2021 - 18. dec. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 30 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 30,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava