LJ MB SB

VRBSKO JEZERO V PRAZNIČNI PODOBI (CELOVEC, VRBA)

ENODNEVNI IZLET

Doživetje predprazničnega vzdušja na Avstrijskem Koroškem. Obisk Celovca in občudovanje čarobnih lučk na gladini Vrbskega jezera!

18. december 2021 | 1 dan | avtobus | šifra: VJP696

Vabimo vas na obisk glavnega mesta avstrijske Koroške. Kamniti ribič, možic z Vrbskega jezera in zmaj vsak zase pripovedujejo svojo zgodbo. Pred kuliso znamenitega »gradu ob Vrbskem jezeru« plava edinstven adventni venec in na tisoče lučk, ki razsvetljujejo gladino Vrbskega jezera.

Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 07.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov: ob 07.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 08.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 9.15 uri še v Ljubljani (Dolgi most). Vožnja v smeri Gorenjske, preko Ljubelja na avstrijsko Koroško do deželne prestolnice CELOVEC. Ogled mesta: gledališče, farna cerkev sv. Egidija, Stari trg, deželna hiša, Novi trg z zmajem, Benediktinski trg s kamnitim ribičem ... Nato se bomo predali vrvežu na Celovških trgih in ulicah. Čas bo za obisk stojnic predbožičnega sejma, s katerih vabijo kuhano vino in druge dobrote. Popoldne panoramska vožnja ob južni obali VRBSKEGA JEZERA. Postanek v romarskem in turističnem kraju OTOK (Maria Wörth). Nato pa nadaljevanje poti do kraja VRBA (Velden), kjer so posneli znano televizijsko nadaljevanko. Praznično razpoloženje ob stojnicah bo polepšalo na tisoče lučk na gladini jezera. Večerni avtobusni povratek nazaj domov skozi predor Karavanke.

CENA: 33 EUR iz Celja, Sl. Bistrice, Maribora, 
             26 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda).
V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

18. dec. 2021 - 18. dec. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 33 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 33,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava