LJ MB SB

PREDPRAZNIČNA LJUBLJANA

ENODNEVNI IZLET

Obisk slovenskega glavnega mesta v predbožičnem času je vedno zelo privlačen. Poseben poudarek pri ogledu je na Plečnikovi v Ljubljani.

OBIŠČITE PRAZNIČNO OKRAŠENO SLOVENSKO PRESTOLNICO, KI LETOS OBELEŽUJE 150 LET PLEČNIKOVEGA ROJSTVA. OBČUDOVALI BOSTE IZBRANA PLEČNIKOVA DELA, KI SO BILA UVRŠENA NA SEZNAM SVETOVNE DEDIŠČINE UNESCA.  

11. december 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: PL1169

Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 9.30 uri. Pobiranje potnikov: ob 10.00 uri v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 10.30 v Celju (dvorana Zlatorog). Opoldanski prihod v LJUBLJANO. Avtobusni panoramski ogled slovenske prestolnice: dvorana Stožice, Žale, Bavarski dvor, Tivoli, Mladika, drama, Cankarjev dom,  parlament. Nadaljujemo peš v staro mestno jedro: Kongresni trg, univerza, NUK, Prešernov trg in spomenik… Preko Tromostovja v »srednjeveško« Ljubljano do stolnice, Mestnega trga z rotovžem in Robovim vodnjakom … Nato predajanje prazničnemu vzdušju ob številnih stojnicah. Ljubljanski praznični sejem v starem mestnem jedru vsak december postane središče družabnega dogajanja v mestu. Vključen tudi vzpon s tirno vzpenjačo na ljubljanski grad. Avtobusni povratek proti Celju, Slov. Bistrici in Mariboru v zgodnejših večernih urah.

CENA: 30 EUR  

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, stroške voznika, cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za vzpenjačo na ljubljanski grad (povratna vozovnica).

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). 
V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.  

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! 

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • bogat program
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

11. dec. 2022 - 11. dec. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 30 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 30,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava