LJ MB SB

PREDPRAZNIČNA LJUBLJANA

ENODNEVNI IZLET

Obisk slovenskega glavnega mesta v predbožičnem času je vedno zelo privlačen. Poseben poudarek pri ogledu je na Plečnikovi v Ljubljani. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM 2021!

OBIŠČITE PRAZNIČNO OKRAŠENO SLOVENSKO PRESTOLNICO. PODALI SE BOSTE PO POTEH LJUBLJANSKEGA KONGRESA 1821. OBČUDOVALI BOSTE TUDI IZBRANA PLEČNIKOVA DELA, KI SO BILA LETOS UVRŠENA NA SEZNAM SVETOVNE DEDIŠČINE UNESCA.  

18. december 2021 | 1 dan | avtobus | šifra: PL1169

PROGRAM: Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 9.00 uri. Pobiranje potnikov: ob 9.30 uri v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 10.00 v Celju (dvorana Zlatorog). Opoldanski prihod v LJUBLJANO. Avtobusni panoramski ogled slovenske prestolnice: dvorana Stožice, Žale, Bavarski dvor, Tivoli, Mladika, drama, Cankarjev dom,  parlament. Nadaljujemo peš v staro mestno jedro: Kongresni trg, univerza, NUK, Prešernov trg in spomenik… Preko Tromostovja v »srednjeveško« Ljubljano do stolnice, Mestnega trga z rotovžem in Robovim vodnjakom … Nato predajanje prazničnemu vzdušju ob številnih stojnicah. Ljubljanski praznični sejem v starem mestnem jedru vsak december postane središče družabnega dogajanja v mestu. Vključen tudi vzpon s tirno vzpenjačo na ljubljanski grad. Avtobusni povratek proti Celju, Slov. Bistrici in Mariboru v zgodnejših večernih urah.

CENA: 25 EUR  (za plačilo je možno unovčiti tudi turistični bon 2021)

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, stroške voznika, cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za vzpenjačo na ljubljanski grad (povratna vozovnica).

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda).
V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • bogat program
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

18. dec. 2021 - 18. dec. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 25 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 25,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava