LJ MB SB

MESSONGHI BEACH HOTEL (LET IZ LJUBLJANE 12.06.2021)

GRČIJA - KRF

TIK OB NAJBOLJ PRILJUBLJENI PEŠČENO-PRODNATI PLAŽI.

Krf

Hotel MESSONGHI BEACH

Kraj: Messonghi/Moraitika

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.messonghibeach.gr

Lega: Največji in najbolj poznan hotelski kompleks na otoku Krfu se razprostira na zeleni ravnici tik ob eni izmed najbolj priljubljenih peščeno-prodnatih plaž na jugovzhodni obali otoka, ki se ponaša tudi z modro zastavico EU za urejenost in čistost. Do središča vasic Messonghi in Moraitika, kjer je mnogo trgovin, lokalov, tavern in barov, je le 500 m, do glavnega mesta otoka pa je 23 km.
Ponudba: Hotel, sestavljen iz glavne zgradbe, več depandans in bungalovov, obdan z urejenim prostranim parkom, ima sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, internetnim kotičkom in WiFi-jem, več dvigal, TV-lounge, konferenčno dvorano, trafiko, drogerijo, trgovinico s spominki, trgovinico z usnjenimi izdelki, dve restavraciji, snack bar na plaži, več barov, diskoteko, tri bazene, od katerih je eden s tobogani, dva otroška bazena, mini vodni park, otroško igrišče, miniklub za otroke od 4. do 12. leta, vlakec znotraj hotelskega naselja in več teras za sončenje s senčniki in ležalniki. Hotelski spa center ponuja svojim gostom možnost različnih lepotilnih in sprostitvenih tretmajev.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. V primeru dnevne odsotnosti, ob najavi en dan prej do 14. ure, možnost dviga piknik košare. Točeno pivo, domače vino, osvežilne brezalkoholne pijače in voda med kosilom in večerjo. Različni prigrizki od 10. do 12. ure in od 16. do 18. ure. Točeno pivo, domače vino, osvežilne brezalkoholne pijače, lokalne žgane pijače, filter kava, čaj in sladoled od 10. do 23. ure. Za rekreacijo in zabavo so na voljo odbojka na mivki, tenis, namizni tenis, balinanje, kriket, nogomet, pikado in fitnes, za doplačilo pa še biljard, elektronske igrice in razni vodni športi na plaži. Občasna dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Comfort sobe so bile nazadnje obnovljene leta 2006, tako da je večina opreme že precej dotrajana, pa vendar so za manj zahtevne potnike, glede na ostale atribute hotelskega kompleksa, še vedno lahko dovolj funkcionalne, saj imajo kopalnico s tušem, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, WiFi, mini hladilnik in balkon ali teraso. Sušilnik za lase se lahko brezplačno izposodi na recepciji. Superior sobe so enako opremljene s tem, da so bile nazadnje obnovljene leta 2012, tako da je oprema novejša, bolj stilska, skratka ustrezajo kategoriji hotela. Superior plus sobe so enako opremljene kot superior sobe s tem, da so bile nazadnje obnovljene leta 2016 ter imajo dodatno še kuhalnik za kavo in čaj. Family comfort sobe so enako opremljene kot comfort sobe, le da so malce večje, saj imajo še pograd. Family comfort bungalow sobe so enako opremljene kot comfort sobe, le da imajo dve ločeni spalnici. Family superior sobe so opremljene enako kot superior sobe, s tem da so nekoliko prostornejše. Family superior plus so opremljene enako kot superior plus sobe s tem, da so bile obnovljene leta 2017 in imajo dodatno še pograd.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.

 

ODHOD: 12.06.2021 – ALL INCLUSIVE DVOPOSTELJNA SOBACOMFORT = 627 €/OSEBO

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, slovenskega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 25 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

  • klima
  • direktno na plaži
  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • družini prijazno
  • bazen
  • wifi
  • za mlade

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava