LJ MB SB

HOTEL DORISOL MIMOSA 3*

PORTUGALSKA - OTOK MADEIRA - FUNCHAL

Datum odhoda: 18.07.2021 (let iz Ljubljane) - 7 x nočitev z zajtrkom

1.dan: LJUBLJANA – MADEIRA
Zbor potnikov predvidoma v dopoldanskih urah na letališču J. Pučnika pri Ljubljani in polet čarterja direktno na Madeiro.  Krajša vožnja do izbranega hotela, nastanitev in prenočevanje.

2.-6. dan: MADEIRA
Prosti dnevi za spoznavanje Madeire, njenih sprehajalnih poti, plaž in cvetoče narave. Za doplačilo se lahko v spremstvu slovenskega vodnika odpravite na katerega izmed ponujenih izletov. Prenočevanje.

7. dan: MADEIRA - LJUBLJANA
Zajtrk in prosto do odhoda na letališče. Predvideno v popoldanskih urah vožnja na letališče in polet čarterja letala proti letališču J. Pučnika pri Ljubljani.

Hotel DORISOL MIMOSA 3*
Lega in okolica: hotel se nahaja na južni obali otoka v turističnem predelu Lido v glavnem mestu Funchal. V neposredni bližini hotela, le nekaj metrov stran lahko najdete številne restavracije, bare, trgovine in supermarket. Hotel je oddaljen le 5 minut hoje od obmorske promenade in bazena Lido. Zgodovinsko središče mesta je oddaljeno približno 2km oziroma 20 minut hoje. 
Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, restavracija Terrace, bar ter dva zunanja bazena znotraj kompleksa Dorisol (skupaj s hoteli Dorisol Estrelicia in Dorisol Buganvilia), otroški zunanji bazen z igriščem, notranji bazen, savna, jacuzzi, telovadnica, brezplačne ležalnike in senčnike ob bazenih, teniško igrišče, igralnico z biljardom, namiznim tenisom in pikadom, trgovino s spominki, računalnik z dostopom do interneta, brezžični internet, pralnico in varstvo otrok.
Nastanitev: studio 20m² nudi balkon s pogledom na morje in zaliv Funchal ali vrt ter bazen, popolnoma opremljen z kuhinjo, mikrovalovno pečico, hladilnik in opremo za samostojno pripravo hrane. V sobi je spalni prostor, kopalnica s prho ali kadjo, brisače, prostor za pripravo čaja/kave, sef, ventilator, TV z ravnim zaslonom, balkon
Storitev: nočitev z zajtrkom, polpenzion (doplačilo)

 

ODHOD: 18.07.2021 DODATNO LETALO/DODATEN ODHOD - 7 x nočitev z zajtrkom 849 € (let iz Ljubljane)

V ceno je vključeno

  • letalski prevoz s čarterjem Ljubljana–Funchal–Ljubljana
  • strošek letaliških in varnostnih pristojbin ter dodatek za gorivo
  • 1 kos oddane prtljage
  • avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče
  • 7 prenočevanj v dvoposteljni sobi z zajtrkom 
  • slovenskega predstavnika
  • stroške organizacije
  • DDV

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 28.10.2020.
V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

 

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava