LJ MB SB

KRAJŠE POČITNICE V BIOGRADU

HOTEL ADRIA***

-10% LAST MINUTE! Vabljeni na krajše 4-dnevne počitnice v Dalmacijo z organiziranim prevozom in zanimivimi izleti po izjemno ugodni ceni!

17. junij 2021 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na Moru in namestitev v hotelu Adria***. Čas za kopanje, prvi sprehod v mesto … Večerja in nočitev.
2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet do VRANSKEGA JEZERA (krajši postanek) in v VODICE za peš ogled jedra mesta. Povratek v hotel in koriščenje storitev all inclusive. Nočitev.
3. dan: Zajtrk. Prosto v hotelu na bazi all inclusive. Možnost izleta z ladjico na Kornate. Nočitev.
4. dan: Zajtrk in dopoldanski avtobusni izlet v najstarejše hrvaško kraljevsko mesto NIN za krajši ogled. Nato še panoramska vožnja na otok VIR in sprostitveni postanek. Sledi povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v zgodnejših večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon). Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnes om, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

CENA: 239 215 EUR
LAST MINUTE!

CENA VKLJUČUJE: 3 x all inclusive v sobi 1/2 classic, tur. takso, kopanje v notranjem bazenu, organiziran avtobusni prevoz, poldnevni izlet do Vranskega jezera in v Vodice drugega dne ter ogled Nina in otoka Vir zadnjega dne, predstavnika agencije, hotelsko animacijo, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 75 EUR
- za sobe superior**** = 20 EUR/osebo.

MOŽNI POPUSTI:
- en otrok do 7 let (v sobi z 2 odraslima) ima 70% popusta,

- otroci od 7.–12. leta imajo 30% popusta.

Klubski program se izvaja v terminu 17.–20.6.2021 in vključuje še: predstavnika agencije in hotelsko animacijo. Klubske aktivnosti bodo izvedene ob minimalni udeležbi 40 oseb. Avtobusni prevoz iz Slovenije bo organiziran 17.6., povratek pa bo 20.6.2021.

Možna je tudi udeležba z lastnim prevozom (v tem primeru je cena za 3 x all inclusive z vključeno turistično takso = 179 EUR

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.
Trenutni pogoji za potovanje:
ZA VSTOP NA HRVAŠKO je dovolj dokazilo o cepljenosti (dovolj je že prvi odmerek, če je od cepljenja preteklo vsaj 21 dni)oz.  dokazilo o prebolelosti (v zadnjih 180 dneh), v nasprotnem primeru je potrebno opraviti hitri test v 48 urah pred vstopom v državo.  
ZA POVRATEK NAZAJ V SLOVENIJO zadostuje potrdilo o cepljenju ali prebolelosti, v nasprotnem primeru pa lahko v Biogradu pred povratkom naredite hitri test oziroma se vam lahko odredi 10 dnevna samoizolacija.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • animacijski program
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • otroški popusti
 • klub hotel
 • bazen
 • seniorji
 • ostale športne aktivnosti
 • organiziran prevoz
 • slovenski spremljevalec
 • vključeni izleti
Določite termin
Število oseb

Za izbrani termin aranžma ni na voljo.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava