LJ MB SB
 • Domov
 • Potovanja
 • REGINA RESORT & AQUA PARK 4* - ZNIŽANA CENA ZA ODHOD V MAJU!

REGINA RESORT & AQUA PARK 4* - ZNIŽANA CENA ZA ODHOD V MAJU!

EGIPT - HURGADA

Direkten čarterski polet do Egipta. All inclusive.

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne. 

HOTEL REGINA RESORT & AQUA PARK ****

Lega in okolica: ob plaži, v bližini središča Hurgade, 2 km od New Marine, 7 km od letališča.Ž
Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, Wi-fi (doplačilo), glavna hotelska restavracija, à la carte restavracija Regal IL Foro, à la carte restavracija Grill House BBQ, hotelski bar, bar ob bazenu, bar na plaži, bar s prigrizki Burger Hub, bar Vienna Coffee Shop (doplačilo), zunanji bazen, aqua park, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, mini market, trgovina s spominki, diskoteka (obisk dovoljen nad 18 let), avtomat, parkirišče.
Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, Wi-Fi (doplačilo), sef, Sat TV, mini bar (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon.
Storitev: all inclusive
Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, mini klub za otroke (4-13 let ob določenih urah), varstvo otrok (doplačilo), otroška animacija, otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotela).
Wellness & aktivnosti: dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke, živa glasba ob večerih, fitnes (dovoljeno za goste nad 18 let), odbojka, potapljanje (doplačilo), vodni športi na plaži (doplačilo), wellness center (doplačilo), lepotilni salon (doplačilo).
OPIS ALL INCLUSIVE - Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji El - Zahra; zajtrk, kosilo in večerja, prigrizek na voljo ob določenih urah, kava in čaj na voljo v določenih urah, točene izbrane lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (ob določenih urah in v izbranih barih. Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

LAST MINUTE - ZNIŽANA CENA ZA ODHOD: 29.5. SLOVENSKI PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI

Odhod: 29.5. s posebnim letalom iz Ljubljane

Dvoposteljna soba: 7x ALL INCLUSIVE že od 479 €/osebo

Otroški pavšal

Vključeno v ceno:

 • all inclusive
 • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
 • letališke in varnostne pristojbine
 • transfer letališče - hotel - letališče
 • lokalno angleško govoreči vodnik
 • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

 • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
 • priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

 

Ključne informacije glede posebnosti potovanja v Egipt zaradi COVID-19:

TRENUTNI POGOJI ZA VSTOP V EGIPT:

 • Potniki, ki ob prehodu meje predložijo negativen PCR COVID-19 test (PCR test opravljen 72 ur ali manj pred prihodom v Egipt (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).

 • Potrdilo mora biti v pisni obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.

 • Potniki, ki pristanejo na letališčih Hurgada in Sharm El Sheikh lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt). Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel (v primeru daljšega čakanja skupinski transfer ni možen – za potnike lahko uredimo samoplačniški individualen prevoz), kjer pa so do rezultata testa samoizolirani v sobi (hotel poskrbi v času samoizolacije za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti.

 • Vsi potniki morajo izpolniti obrazec Health Declaration form, ki ga ob prihodu v Hurgado predajo zdravstvenemu osebju na letališču.

 

TRENUTNI POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO:

 • Potniki, ki ob prehodu meje predložijo negativen PCR COVID-19 test (PCR test opravljen 48 ur ali manj pred prihodom v Slovenijo z metodo verižne reakcije s polimerazo in je opravljen v državi članici Evropske unije, državi članici schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike) ne bodo napoteni v karanteno. Ob povratku na letališče Jože Pučnik Brnik je mogoče test opraviti tudi na letališču po pristanku v Sloveniji, po ceniku upravljalca letališča JP Brnik Fraport Slovenija. Na rezultat testa je potrebno počakati na letališču JP Brnik (v brezcarinskem prostoru – pred prehodom meje) približno 5-6 ur. Več informacij najdete na spletni strani: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000. Testiranje je samoplačniško, na test se ni potrebno predhodno naročiti, obvezno pa potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja.

 • Testiranje oz. negativni PCR COVID-19 test je obvezen za otroke od dopolnjenega 15. leta naprej (vir: NIJZ, 18.01.2021).

 • Novo/pomembno: Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:

  • osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;

  • osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca COMIRNATY Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, Moderna najmanj 14 dni in od prejema prvega odmerka cepiv proizvajalcev AstraZeneca, Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology Sputnik V ali Johnson&Johnson COVID-19 Vaccine Janssen najmanj 21 dni.

 • Potnike, ki prihajajo iz države oz. regije na rdečem seznamu (med te države spada Egipt), in ob prehodu meje v Slovenijo ne predložijo katerega izmed zgornjih dokazil se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni. Karantene ni možno prekiniti.

 

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU:

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.

 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, v hotelih ter v javnih zaprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).

 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5 m.

 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid-19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid-19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Egipt stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid-19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid-19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna (z višjo premijo). Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.

 

POMEMBNO: Vsi podatki so informativni in se nenehno spreminjajo. Zato svetujemo, da pred nakupom in odhodom na potovanje ter v času potovanja preverjate vse informacije na uradnih straneh tako v Sloveniji, kot tudi straneh države, kamor potujete. Enako velja tudi za pravila prevoznikov. Seveda smo vam ob rezervaciji na voljo za vse dodatne informacije in asistenco. Z našo ekipo strokovnjakov bo vsekakor lažje.

 

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava