LJ MB SB

HOTEL PHAROAH AZUR RESORT 5*

EGIPT - HURGADA

All inclusive ponudba.

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne. 

 

HOTEL PHAROAH AZUR RESORT 5*

Lega in okolica: 500 m od plaže, 18 km od središča Hurgade, 12 km od letališča.
Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, hotelska samopostrežna restavracija Karnak, italijanska à la carte restavracija Valentinos (doplačilo), orientalska à la carte restavracija Farfash (doplačilo), azijska à la carte restavracija Asian (doplačilo), hotelski bar, bar ob bazenu, bar na plaži, farfasha cafe (doplačilo), zunanji bazen (delno ogrevan), pokriti notranji bazen, senčniki in ležaniki ob bazenu in na plaži brezplačno, kopalne brisače (brezplačno), mini market, kongresne dvorane, trgovina s spominki, diskoteka (obisk dovoljen nad 18 let), bankomat, parkirišče.
Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, Wi-Fi (doplačilo), sef (doplačilo), Sat TV, mini bar (doplačilo), aparat za pripravo kave ali čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.
Storitev: all inclusive
Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, mini klub za otroke (4-12 let ob določenih urah), otroška animacija, otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotela).
Wellness & aktivnosti: dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke, živa glasba ob večerih, fitnes (dovoljeno za gosto nad 16 let), vodni športi na plaži (doplačilo), odbojka, wellness center (doplačilo), lepotilni salon (doplačilo).
Spletna stran: www.azur.travel
OPIS ALL INCLUSIVEPrehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji Karkat; zajtrk (07:00-10:00), kosilo (12:30-14:30), večerja (18:30-21:30), prigrizek, točene izbrane lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (10.00-23.45 v izbranih barih), v času bivanja obvezno nošenje hotelske zapestnice. Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

 

LETALO IZ LJUBLJANE
Dvoposteljna soba standard

Cena za odhod 21.8., 7x ALL INCLUSIVE že od  841 €/osebo

Cena za odhod 28.8., 7x ALL INCLUSIVE že od  821 €/osebo

Cena za odhod 4.9. in 11.9., 7x ALL INCLUSIVE že od  679 €/osebo

Cena za odhod 18.9., 7x ALL INCLUSIVE že od  599 €/osebo

Otroški pavšal: otrok 2-14 let od 399 €.

Vključeno v ceno:

 • all inclusive
 • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
 • letališke in varnostne pristojbine
 • transfer letališče - hotel - letališče
 • lokalno angleško goveoreči vodnik
 • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi: priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

 

POGOJI ZA VSTOP V EGIPT

 • NOVO – od 26.6. : Vstop v Egipt se brez napotitve v karanteno in brez predložitve negativnega izvida PCR testa omogoči:
  – osebam, ki predložijo EU COVID digitalno potrdilo o cepljenju zoper COVID-19 v angleškem jeziku, in je od prejema drugega oz. zadnjega odmerka cepiva COMIRNATY Biontech/Pfizer, Moderna, Astra Zeneca/Oxford, Johnson+Johnson/Jansses, Sinovac Biotech, Gamaleya Sputnik V in Sinopharm, minilo najmanj 14 dni in mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, rojstni datum, edinstveni identifikator certifikata, QR kodo, naziv vrste cepiva ter potrdilo o prejemu obeh/dveh odmerkov cepiva ter datum prejema zadnjega odmerka.
 • Slovenski potniki, ki nimajo potrdila EU COVID digitalnega potrdila o cepljenju morajo ob prehodu meje v Egiptu predložiti negativen PCR COVID-19 test (PCR test opravljen 72 ur ali manj pred prihodom v Egipt (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).
 • Potrdilo mora biti v pisni obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test (obvezen tudi originalni (barvni) žig (digitalni podpis laboratorija ne zadostuje pogojem), uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
 • Potniki, ki pristanejo na letališčih Hurgada in Sharm El Sheikh lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt). Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel (v primeru daljšega čakanja skupinski transfer ni možen – za potnike lahko uredimo samoplačniški individualen prevoz), kjer pa so do rezultata testa samoizolirani v sobi (hotel poskrbi v času samoizolacije za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti.
 • Vsi potniki morajo izpolniti obrazec Health Declaration form, ki ga ob prihodu v Hurgado predajo zdravstvenemu osebju na letališču.

 

 • Vstop v Republiko Slovenijo se omogoči:
  • osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Comirnaty Biontech/Pfizer preteklo najmanj 7 dni, Moderna najmanj 14 dni, Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology Sputnik V najmanj 14 dni, CoronaVac Sinovac Biotech najmanj 14 dni, COVID-19 Vaccine Sinopharm najmanj 14 dni in od prejema prvega odmerka cepiva proizvajalca Vaxzevria AstraZeneca in Covisshield Serum Institute of India/Astra Zeneca najmanj 21 dni in od odmerka cepiva Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni.
  • osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 10 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
  • osebi, ki se je najkasneje v 8 mesecih po pozitivnem PCR testu oziroma začetku simptomov cepila vsaj z enim odmerkom cepiva, ki ga priznava Republika Slovenija. Ta cepiva so: Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer, COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna, Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca, COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag, Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca, Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology, CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech in COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm. Ustrezna zaščita za prebolevnike se vzpostavi takoj po cepljenju. Za cepljene prebolevnike se kot ustrezno dokazilo ob vstopu šteje kombinacija: dokazila o cepljenju z vsaj enim odmerkom cepiva in pozitivnega testa PCR ali dokazila o cepljenju z vsaj enim odmerkom cepiva in potrdila zdravnika o prebolelosti.
  • Predložite lahko tudi EU COVID digitalno potrdilo, ki mora izpolnjevati pogoje glede na zgornje 3 alineje oz. vstopne pogoje.
 • Potniki, ki nimajo ob prihodu iz Egipta potrdila o cepljenju ali prebolelosti (kot zavedeno v prejšnjih točkah) in ob prehodu meje predložijo negativen HAG (hitri antigenski test) opravljen 48 ur ali manj pred prihodom v Slovenijo ali PCR COVID-19 test, opravljen 72 ur ali manj pred prihodom v Slovenijo in je opravljen v državi članici Evropske unije ali državi članici schengenskega območja ne bodo napoteni v karanteno. HAG test lahko opravite pred povratkom v Egiptu v certificiranih zdravstvenih zavodih ali ob povratku na letališču JP Brnik.
 • Ob povratku na letališče Jože Pučnik Brnik je mogoče HAG test opraviti na letališču JP Brnik po pristanku letala v Sloveniji po ceniku upravljalca letališča JP Brnik Fraport Slovenija (30,00€) – plačilo izključno s plačilno kartico. Več informacij najdete na spletni strani: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000. Testiranje je samoplačniško, obvezno potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja. Čas potreben za rezultat testa je okrog 30 min. Na rezultate testiranja počakate v brezcarinskem prostoru potniškega terminala (pred prehodom meje). Testiranje oz. negativni COVID-19 test je obvezen za otroke od dopolnjenega 15. leta naprej.
 • Potnike, ki prihajajo v Slovenijo iz Egipta in ob prehodu meje ne predložijo dokazil iz zgornjih točk (cepljenje, prebolelost, negativni HAG ali PCR test) zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni. Če se oseba, ki jo policija ob vstopu v Slovenijo napoti v karanteno na domu, v času trajanja karantene testira s PCR testom na prisotnost SARS-CoV-2 in je izvid testa negativen, se šteje, da je karantena prekinjena. Testiranje se sme opraviti šele peti dan po napotitvi v karanteno na domu.
 • POMEMBNO: navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom oz. povratkom bomo vsem prijavljenim posredovali zadnje veljavne ukrepe glede potovanja v Egipt in povratka v Slovenijo.

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU:

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.

 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, v hotelih ter v javnih zaprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).

 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5 m.

 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid-19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid-19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Egipt stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid-19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid-19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna (z višjo premijo). Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.

 

POMEMBNO:

Vsi podatki so informativni in se nenehno spreminjajo. Zato svetujemo, da pred nakupom in odhodom na potovanje ter v času potovanja preverjate vse informacije na uradnih straneh tako v Sloveniji, kot tudi straneh države, kamor potujete. Enako velja tudi za pravila prevoznikov. Seveda smo vam ob rezervaciji na voljo za vse dodatne informacije in asistenco. Z našo ekipo strokovnjakov bo vsekakor lažje.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava