LJ MB SB

EGIPT - HURGADA

HOTEL PALM BEACH 4* - ZNIŽANE CENE ZA VSE ODHODE V MAJU!

Hotel ob lastni peščeni plaži! All inclusive ponudba! Direktno letalo iz Ljubljane.

Egipt, Hurghada & Safaga, Hurgada
Hotel Palm Beach 4*

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spominkov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne.

Aktivne družinske počitnice ob rdečem morju

Lega in okolica: ob lastni peščeni plaži, 7 km od Hurgade, 15 km od letališča.
Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačni Wi-Fi na recepciji, glavna restavracija Las Palmas, à la carte restavracija Palavrion, hotelski bar Laguna,  bar ob bazenu Oasis in Siesta, bar na plaži, kavarna Shisha corner, dva zunanja bazena (oba ogrevana v zimskem času), senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, kopalne brisače (brezplačno), bankomat, parkirišče, mini market, trgovina s spominki.
Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, Wi-Fi (doplačilo), Sat TV, telefon, mini bar (doplačilo), sef (brezplačno), kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.
Družinske sobe: večje in prostornejše, enako opremljene kot standardne sobe, dve spalnici, ki sta ločeni z drsnimi vrati.
Storitev: all inclusive: samopostrežni obroki v glavni restavraciji Las Palmas ; zajtrk (7.00-10.00), kosilo (13.00-15.00), večerja (18.30-21.30), prigrizki (12.00-16.00), kava, čaj in pecivo (10.00-12.00 in 16.00-18.00), nočni prigrizek (23.00-24.00); lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (10.00-24.00). Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotelu.
Ponudba za najmlajše: mini klub (5-12 let), otroška animacija, otroški bazen, otroško igrišče, otroška posteljica (na vprašanje, brezplačno in ob predhodni potrditvi).
Wellness & aktivnosti: fitnes (nad 16 let), dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, tematski večeri, namizni tenis, za doplačilo: wellness center Horus SPA (savna, masaže, kozmetični salon), tenis (večerna razsvetljava za doplačilo), potapljanje, vodni športi na plaži.
Spletna stran: www.palmbeach-hurghada.com
Naša ocena: 4*+

Odhodi v mesecu maju: 8.5., 15.2., 22.5., 29.5.2021

LAST MINUTE - ZNIŽANE CENE ZA VSE ODHODE: 8.5., 15.5., 22.5. SLOVENSKI PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI

CENA za dvoposteljno sobo - garden view: 7x allinclusive že za 599 559 €/osebo
CENA za dvoposteljno sobo - pool view: 7x allinclusive že za 619 579 €/osebo
Otroški pavšal: otrok 2-14 let 399 €.

Vključeno v ceno:

 • all inclusive
 • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
 • letališke in varnostne pristojbine
 • transfer letališče - hotel - letališče
 • lokalno angleško govoreči vodnik
 • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

 • priporočljivo doplačilo ob prijavi - vizum 30 EUR/osebo

 

Covid-19 pogoji za vstop v Hurgado in v Slovenijo ter ukrepi v Hurgadi

TRENUTNI POGOJI ZA VSTOP V EGIPT – HURGADO:

 • Slovenski potniki morajo ob prihodu v Egipt (letališče Hurgada) obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom v Hurgadi (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).
 • Potrdilo mora biti v pisni ali elektronski obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, številko osebnega dokumenta (ki mora biti enak dokumentu s katerim potujete), datum in uro testa, obvezno štampiljko in identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
 • Samoplačniški test z obveznim naročanjem lahko opravite v pristojnih zavodih, zdravstvenih domovih in bolnicah – potrjen negativni test ne sme biti starejši od 72 ur od pristanka na letališču v Hurgadi oz. mora veljati vsaj do 72 ur.
 • Stranka potrebuje potrdilo o opravljen PRC testu v 3 izvodih.
 • Potniki, ki pristanejo na letališču Hurgada lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt), katerega cena znaša 30,00 USD. Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel/nastanitev, kjer se do rezultata testa morajo obvezno za najmanj 24 ur samoizolirati v sobi (za hotelske goste v času samoizolacije hotel poskrbi za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti. Stranke, ki se odločijo narediti PRC test v Egiptu si morajo same urediti individualni transfer do izbranega objekta.
 • Vsi potniki morajo izpolnit obrazec HEALTH DECLARATION FORM (potnik prejme obrazec z navodili ob končnem obvestilu oz. na dan odhoda na letališču), ki ga ob prihodu na letališče v Hurgadi predajo zdravstvenemu osebju.

TRENUTNI POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO:

Osebo, ki prihaja iz države na rdečem seznamu (med te država spada Egipt), se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni. Prekinitev karantene: z negativnim izvidom testa PCR karantene ni mogoče predčasno prekiniti. Testiranje oz. negativni COVID-19 test je obvezen za odrasle in otroke od dopolnjenega 15. leta naprej (vir: NIJZ, 18.1.2021).

Oseba pa v karanteno ne bo napotena, če ob prehodu meje predloži (splošne izjeme):

 • Potrdilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ali
 • Dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni ali proizvajalca Moderna najmanj 14 dni oziroma od prejema prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca ali cepiva proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology Sputnik V ali cepiva Johnson in Johnson COVID-19 Vaccine Janssen najmanj 14 dni. Več informacij je na voljo na: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/
 • Otrok, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Republiko Slovenijo.

Ob pristanku v Sloveniji je mogoče test opraviti tudi na letališču JP Brnik. Testiranje je samoplačniško, plačilo je možno opraviti le z bančno kartico. Na rezultat testa je potrebno počakati na letališču JP Brnik (v brezcarinskem prostoru – pred prehodom meje) približno 5-6 ur.

Priporočamo, da imate s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja (kartica ZZZS), zaradi hitrejšega sporočanja rezultata preko SMS. Za osebe, ki nimajo kartice ZZZS, sistem za preverjanje ujemanja v odgovoru na SMS zahteva štirimestno letnico rojstva. Več informacij je na voljo na: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/obvescanje-o-rezultatih-testiranja/ in https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000.

Vašo odločitev o PCR testiranju na letališču JP Brnik ob povratku sporočite na dan odhoda predstavniku v poslovalnici na letališču JP Brnik (T: 04 2061 731, vhod z zunanje strani letališke stavbe).

DOKUMENTI POTREBNI ZA TESTIRANJE COVID:

 • V Sloveniji (v primeru testiranja na letališču JP Ljubljana ob vrnitvi) priporočamo da imate s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja (kartica ZZZS), zaradi hitrejšega sporočanja rezultata preko SMS.
 • Za osebe ki nimajo kartice ZZZS, sistem za preverjanje ujemanja v odgovoru na SMS zahteva štirimestno letnico rojstva
 • Več informacij je na voljo na: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/obvescanje-o-rezultatih-testiranja/
 • plačila testiranja na COVID-19 je mogoče le z bančno kartico

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE EGIPČANSKE VLADE (trenutni ukrepi):

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.
 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, v hotelih ter v javnih zaprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).
 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5 m.
 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid-19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid-19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Egipt stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid-19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid-19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja z asistenco v tujini (z višjo premijo).

 

POMEMBNO: navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom bomo vsem prijavljenim posredovali zadnje veljavne ukrepe glede počitnic v Hurgadi in povratka v Slovenijo.

 • klima
 • animacijski program
 • direktno na plaži
 • družini prijazno
 • otroški popusti
 • bazen
 • potapljanje
 • fitness
 • bogata športna ponudba
 • ostale športne aktivnosti
 • tenis
 • vodni športi
 • bogata wellness ponudba
 • wifi
 • masaža

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava