LJ MB SB

JUŽNA TIROLSKA IN DOLOMITI

2-DNEVNI IZLET

Krajši izlet v osrčje Dolomitov.

11. september 2021 | 2 dni | avtobus | šifra: JTD018

1. dan: Odhod iz Maribora ob 3.30 zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane in vožnja čez Gorenjsko do Rateč. Prestop v Italijo in dopoldanski prihod v PIEVE DI CADORE. Postanek pri rojstni hiši slikarja TIZIANA. Nadaljujemo v osrčje Dolomitov do znanega zimskega športnega središča CORTINA. Od tam pa naprej po zaviti gorski cesti do prelaza PASSO PORDOI (2200 m). Panoramski razgled na okolico ter na vrh Sass Pordoi (2952 m). Še spust proti Bolzanu in v predel, imenovan “vrt Evrope”, s preko 17.000 hektari sadovnjakov. Nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku ogled BOLZANA: mestno jedro, katedrala; nato vožnja med sadovnjaki v znan zdraviliški kraj MERANO in krajši postanek. Vrnitev do vasice KALTERN, ki je obdana s številnimi vinogradi. Pokušnja vin in prigrizek pri enem izmed lokalnih ponudnikov. Nadaljevanje do Brunecka in naprej po dolini PUSTERTAL, mimo izvira reke Drave. Povratek preko Avstrije skozi Lienz, mimo Spittala in Beljaka. Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah.

CENA:  160 EUR pri najmanj 40 potnikih
              180 EUR pri najmanj 30 potnikih

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: prenočišče v hotelu*** s polpenzionom v sobah 1/2 TWC v Bolzanu ali okolici, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, vodenje in organizacijo.

Vključena degustacija vina s prigrizkom v Kalternu.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 25 EUR.

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama),
- za 3. osebo v sobi na dod. ležišču 5%

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava