LJ MB SB

AKTIVNE POČITNICE V PUNATU (OTOK KRK)

HOTEL OMORIKA***

Vključeni izleti: Opatija, Trsat, mesto Krk, Vrbnik ...

1. julij 2021 | 8 dni (7 nočitev) | avtobus

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora v jutranjih urah. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani, Postojni. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in prestop na Hrvaško. Dopoldanski prihod v OPATIJO. Sprehod skozi center in po obalni promenadi za ogled glavnih znamenitosti tega mondenega turističnega mesteca in prosto za kosilo. V nadaljevanju vožnja mimo Rijeke in preko mosta na OTOK KRK. Popoldanski prihod v PUNAT. Nastanitev v hotelu Omorika***. Čas za prvo kopanje in sprostitev. Večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Zajtrk. Dopoldanski izlet po otoku. Najprej obisk mesta KRK – otoške prestolnice. Krajši ogled glavnih znamenitosti: frankopanski grad, katedrala, osrednja promenada ..., nato vožnja vožnja v mestece VRBNIK, ki je zgrajeno na klifu nad morjem in sodi med najstarejše na otoku. Sprehod skozi staro jedro in na željo obisk enega izmed lokalnih vinogradnikov. Prosto za kosilo in povratek nazaj v Punat v zgodnjih popoldanskih urah. Večerja in nočitev v hotelu.
3.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje v Punatu. Bivanje v hotelu na bazi polpenziona ...Naš spremljevalec bo dnevno organiziran različne aktivnosti, ki se jih bo možno udeležiti (npr. krajše pohodniške ture v okolico, …). Po dogovoru in proti doplačilu možnost udeležbe na različnih izletih (avtobusni izlet v Baško in Jurandvor, izlet z avtobusom in trajektom na sosednja otoka Cres in Lošinj, izlet z ladjico na Goli otok, ipd.).
8. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz Punata in povratek nazaj na celino. Vožnja do TRSATA nad Reko za obisk Marijine romarske cerkve, nato odhod nazaj proti domu. Zaključek potovanja v Postojni, Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici ter Mariboru predvidoma v zgodnejših večernih urah.

Hotel Omorika*** leži cca 700 m od centra Punta in cca 200 m od prodnate in betonirane plaže. Prenovljen družinski hotel s cca 90 sobami je v celoti klimatiziran in ponuja recepcijo, teraso, dvigalo, vrt, bar in restavracijo. Oprema sob vključuje klimo, prho ali kad, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-tv, hladilnik, Wi-Fi (brezplačno). Družinske sobe so imajo dodatno spalnico s pregradno steno in nadstropnimi posteljami (pograd). V bližini možnost  jadranja, potapljanja, ribolova, odbojke na mivki, vožnje po toboganih, mini golfa … Ležalniki in senčniki na plaži (proti doplačilu).

CENA: 495 EUR pri najmanj 40 potnikih
            535 EUR pri najmanj 30 potnikih

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE: - 10% ob rezervaciji do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v hotelu Omorika*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja), turistično takso, prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede na poti po programu, poldnevni izlet po otoku v Krk in Vrbnik, slovenskega predstavnika-spremljevalca, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 140 EUR,
- za dodatne izlete predstavniku agencije na licu mesta ( v Jurandvor in Baško, na Cres in Lošinj, na Goli otok …),

MOŽNI POPUSTI:
- za tretjo osebo na dod. ležišču (v isti sobi z dvema odraslima):
- prvi otrok do 12 let 40% popusta, drugi otrok do 12 let 30% popusta, odrasli 10% popusta.

POMEMBNO: Program bomo izvedli tudi v primeru manjšega števila udeležencev po enakih cenah, vendar v tem primeru brez vključenega slovenskega spremljevalca, ogledov na poti in izleta po otoku Krk (vključen bo samo organiziran prevoz in nastanitev v hotelu na bazi polpenziona).

Celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo prejeli podrobnejša navodila oz. priporočila v tej zvezi. 

Splošni pogoji TA SAJKO so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih.

  • klima
  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • potapljanje
  • pohodništvo, kolesarjenje
  • vodni športi
  • active
  • wifi

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava