LJ MB SB

POLETNI ODDIH V KARLOBAGU

HOTEL ZAGREB***

Aktivne počitnice z vključenimi ogledi: Crikvenica, mesto Rab, Lopar ...

14. avgust 2021 | 8 dni (7 nočitev) | avtobus | šifra: PK1435

1. dan: Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah (pobiranje potnikov v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Postojni ... ). Vožnja mimo Pivke in Ilirske Bistrice, prestop meje na Hrvaško in vožnja mimo Reke in ob Kvarnerskem zalivu. Prihod v CRIKVENICO, znano obmorsko letovišče in klimatsko zdravilišče. Sprostitveni postanek za sprehod ob obalni promenadi, čas za kosilo. Še vožnja po jadranski magistrali mimo Novega Vinodolskega in Senja do KARLOBAGA. Nastanitev v hotelu Zagreb***, začetek koriščenja all inclusive ponudbe, večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Sledi avtobusni izlet na OTOK RAB. Vožnja z avtobusom ob obali do Stinice, vkrcanje na trajekt in plovba do Mišnjaka na otoku Rab. Sledi vožnja v otoško prestolnico - mesto RAB. Silhueto mestnega jedra predstavljajo štirje zvoniki, s katerimi Rab spominja na jadrnico s štirimi jarboli. Sprehod skozi staro mestno jedro do mestnih cerkva, mestne hiše, parka Komrčar … V nadaljevanju vožnja na severni del otoka do LOPARJA, nato prosto za kopanje na eni izmed otoških plaž. Popoldanski povratek s trajektom nazaj v Stinico in v Karlobag. Večerja in nočitev v hotelu.

3.– 7. dan: Prosto v hotelu na bazi all inclusive ponudbe (vključeni vsi obroki in pijača skladno s ponudbo hotela). Naš spremljevalec bo dnevno organiziral različne aktivnosti, ki se jih bo možno udeležiti (npr. krajše pohodniške ture v okolico, družabna srečanja …). Po dogovoru in proti doplačilu možnost udeležbe na različnih izletih (vožnja v Starigrad in obisk NP Paklenica, krožni izlet z avtobusom na otok Pag ali z ladjico na otok Pag, izlet v Gospič in obisk muzeja Nikole Tesla, ipd.).

8. dan: Zajtrk in dopoldanski odhod avtobusa iz Karlobaga nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Zaključek potovanja v Sloveniji na izhodiščnih mestih predvidoma enkrat v kasnejših popoldanskih ali zgodnejših večernih urah.

HOTEL  ZAGREB*** se nahaja pribl. 300 m do centra Karlobaga in 42 km od Starigrada Paklenice. Do betonirane, skalnate in prodnate plaže je pribl. 50 m, prodnata plaža Tatinja je oddaljena 400 m. Hotelska ponudba vključuje recepcijo, restavracijo s teraso, bar, zunanji in notranji bazen, savno, fitnes, igrišča za odbojko, mini golf, tenis, namizni tenis, vodni športi na plaži. Za to skupino so rezervirane sobe z balkonom na morsko stran (klima, prha, wc, mini bar, sat-tv, telefon, brezplačen Wi-Fi).
All inclusive vključuje: 
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, pijača pri obrokih (voda, sokovi, belo in rdeče vino, pivo), pijače od 11.-21.30 ure na terasi (kava, brezalkoholne pijače in sokovi iz šankomata, pivo, belo in rdeče vino, domače alkoholne pijače), pijače ob bazenu od 10.-18.30 ure (brezalkoholne pijače in sokovi iz šankomata, voda, pivo).
Šport, zabava: uporaba zunanjega in notranjega bazena, animacijski program za otroke in odrasle, živa glasba (5 x tedensko), 60 minut savne/7 dnevno bivanje, neomejena uporaba teniškega igrišča, 25% popust na masaže in wellness storitve.


CENA: 499 EUR
pri najmanj 40 potnikih

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE: - 10% ob rezervaciji do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: 7 x all inclusive v hotelu Zagreb*** v 1/2 sobah TWCBMs (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, vključena pijača …), turistično takso, prevoz s turističnim avtobusom, ogled Crikvenice na poti, izlet z avtobusom in trajekti na otok Rab, slovenskega predstavnika-spremljevalca, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 150 EUR,
- za dodatne izlete predstavniku agencije na licu mesta ( vožnja v Starigrad in obisk NP Paklenica, na sosednji otok Pag z avtobusom ali z ladjo, izlet v Gospič …),

MOŽNI POPUSTI za tretjo osebo na dod. ležišču (v isti sobi z dvema odraslima):
- otrok do 12 let 70% popusta,
- otrok od 12.–16 let 30% popusta,
- odrasli 10% popusta.

POMEMBNO: Program bomo izvedli tudi v primeru manjšega števila udeležencev po enaki ceni, vendar v tem primeru brez vključenega slovenskega spremljevalca, ogledov na poti in izleta na otok Rab (vključen bo samo organiziran povratni prevoz in nastanitev v hotelu na bazi all inclusive).

Celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo prejeli podrobnejša navodila oz. priporočila v tej zvezi. 

Splošni pogoji TA SAJKO so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih.

  • klima
  • direktno na plaži
  • otroški popusti
  • parkirišče
  • bazen

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava