LJ MB SB

POČITNICE NA SEJŠELIH

HOTEL CORAL STRAND****

Eksotične počitnice na rajskem otoku čudovitih plaž in sinje modrih lagun.
Nastanitev v hotelu ob znameniti plaži Beau Vallon, vključen ogled prestolnice Victoria.

27. marec, 26. oktober 2023 | 10 dni | letalo | šifra: PS1160

1. dan:
Zbor potnikov ob 18.00 na letališču v Zagrebu. Polet letala Turkish Airlines ob 20.15 proti Istanbulu, kjer bo pristanek ob 23.30.

2. dan: Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet ob 01.55. Predvidoma ob 11.00 dopoldan po lokalnem času sledi pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4.dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7.–8. dan: Zajtrki v hotelu. Prosta dneva za kopanje in druge aktivnosti po želji in dogovoru.

9. dan: Zajtrk in predvidoma še cel dan prosto za zadnje nakupe in kopanje. Pozno popoldan slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Turkish Airlines proti Istanbulu ob 23.15 zvečer.

10. dan: Zgodnji jutranji pristanek v Istanbulu. Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Zagrebu ob 08.20, kjer bo letalo pristalo predvidoma ob 08.30 po lokalnom času. Zaključek potovanja.

                                                                                                                                                                                                              
CENA:     2.350 EUR pri najmanj 15 potnikih
                2.550 EUR pri najmanj 10 potnikih<

5% POPUSTA za zgodnje rezervacije do 31.03.2023 (za odhod 26.10.2023)!

CENA VKLJUČUJE: letalske polete Zagreb-Istanbul-Sejšeli in nazaj, vse letališke takse, 7 x nočitev v zajtrkom v hotel Coral Strand**** v standardnih sobah s pogledom na morje 1/2 TWC, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

 
MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 690 EUR,
- za polpenzion = 210 EUR/osebo (7 večerij),
- za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 105 EUR/osebo,
- za celodnevni izlet z ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = cca. 240 EUR,
- za namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 550 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC-morska stran (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 390 EUR), doplačilo za polpenzion v hotelu Savoy = 395 EUR/osebo (7 večerij)
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Zagreb = 45 EUR/osebo,

MOŽNI POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob):
- za otroka do 12. leta na dodatnem ležišču v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -20%, 
- za otroka od 12. do 15. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima = -10%,
- za tretjo odraslo osebo na dodatnem ležišču = -5%.
Troposteljne sobe proti potrditvi.

OPOMBE:
- letalski poleti v času objave še niso bili potrjeni, zato lahko pride do spremenjenega voznega reda poletov in se lahko v tej zvezi še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in tudi datum odhoda za kak dan ali dva.
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

 

ZELO POMEMBNO: navedene cene veljajo za rezervacije, ki so narejene najkasneje 45 dni pred odhodom. Za kasnejše prijave se lahko cene tudi zviša skladno z razpoložljivostjo hotela in letalskega prevoznika.

MOŽNI SO TUDI INDIVIDUALNI ODHODI v terminih po izbiri (brez našega vodnika, brez vključenih ogledov in brez transferjev): - cene za  7 nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand + poleti že od 1.790 EUR/osebo.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 

  • klima
  • animacijski program
  • direktno na plaži
  • slovenski spremljevalec
  • dobra lokacija
  • udobno
  • atraktivni izleti
  • nepoznan svet
  • naravne lepote
  • eksotično
Določite termin


Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava