LJ MB SB

POČITNICE NA SEJŠELIH

HOTEL CORAL STRAND****

Eksotične počitnice na rajskem otoku čudovitih plaž in sinje modrih lagun. Nastanitev v hotelu ob znameniti plaži Beau Valon, vključen ogled prestolnice Viktorie.

24. oktober 2021 | 8 dni | letalo | šifra: PS1160

1. dan: Organiziran transfer iz Slovenije (Maribora, Celja oz. Ljubljane) do enega bližnjih letališč (Benetke, Dunaj ali pd.) oz. zbor potnikov na letališču. Popoldanski ali večerni polet s prestopanjem proti Afriki.

2. dan: Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Predvidoma opoldanski pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk in če bo čas še prosto za zadnje kopanje. Predvidoma opoldansko slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.

8. dan: Jutranji pristanek na enem bližnjih letališč. Zaključek potovanja oz. še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja oz. Maribora.                                                                                                                                                                                                              

CENA:  1.730 EUR pri najmanj 25 potnikih
             1.840 EUR pri najmanj 15 potnikih
             1.950 EUR pri najmanj 10 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
polet bližnje letališče-Sejšeli-bližnje letališče (z enim prestopanjem), vse letališke takse (v višini cca 380 EUR), 5 x nočitev v zajtrkom v sobah 1/2 TWC, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do bližnjega letališča (če so to Benetke, Dunaj ali pd.), spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

MOŽNA DOPLAČILA:  za sobo 1/1 = 290 EUR, za polpenzion = 150 EUR/osebo (5 večerij), za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 90 EUR/osebo, za celodnevni kombiniran izlet s hitro ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = cca. 220 EUR, namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 350 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC-morska stran (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 195 EUR).

MOŽNI POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob):  za otroka do 12. leta v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -25%,  za otroka od 12. do 15. leta v sobi z dvema odraslima = -10%, za tretjo odraslo osebo v sobi = -5%.

OPOMBE:
- v času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.
- v primeru poleta iz Ljubljane, Zagreba, Trsta ali Gradca, transfer do letališča ni vključen v ceni (doplačilo po želji v tem primeru = 35 EUR za povratni transfer).
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. V primeru poleta iz Sejšelov nazaj (7. dan) v jutranjih ali dopoldanskih urah, je možen prihod domov še isti dan (cena se zaradi tega ne spremeni). 


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.


INDIVIDUALNI ODHODI:
možni so tudi samostojni odhodi v terminu po vaši izbiri (izven terminov organiziranih odhodov). Cene v tem primeru že od 1.450 EUR/osebo (vključen letalski polet, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand in transfer iz letališča do hotela).


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

  • klima
  • animacijski program
  • direktno na plaži
  • slovenski spremljevalec
  • Dobra lokacija

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava