LJ MB SB

BENETKE IN BENEŠKA LAGUNA

2-DNEVNI IZLET

Vožnja z ladjico, obisk otokov Burano, Murano in Torcello.

25. september 2021 | 2 dni | avtobus | šifra: BBL178

1. dan: Odhod iz Maribora ob 6. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Potovanje proti Sežani in prestop meje na Fernetičih. Avtobusna vožnja okoli tržaškega zaliva in vožnja do rta Punta Sabbionni. Plovba z vodnim avtobusom – ladjico v BENETKE. Ogled mesta: trg sv. Marka, bazilika sv. Marka, Campanille, doževa palača, sprehod do mosta vzdihljajev, mosta Rialto, tržnice..... Nekaj časa za samostojne oglede in odkrivanje mesta s številnimi mostovi in uličicami. Povratek z ladjico do avtobusa in še krajša vožnja in nastanitev v hotelu v okolici Benetk, predvidoma v enem izmed letoviških krajev na tem območju (Cavallino, Lido di Jesolo ali pd.). Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku se vrnemo do rta Punta Sabbioni. Sledi plovba s privatno ladjo okoli beneških otokov. Najprej postanek na slikovitem BURANU, kjer so znani po izdelovanju čipk, nato se odpeljemo na otok MURANO (ogled izdelovanja tipičnega barvastega stekla), za konec pa še na TORCELLO, kjer si bomo ogledali tamkajšnjo baziliko. Vrnitev v pristanišče in popoldanski odhod nazaj proti domu. Vožnja nazaj preko Fernetičev. Prihod domov v večernih urah. 


CENA: 150 EUR
pri najmanj 40 potnikih
            170 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v 1/2 sobah TWC, prevoz s turističnim avtobusom, vožnjo z linijsko ladjico iz Punta Sabbioni v Benetke in nazaj,  vožnjo z najeto ladjico okoli beneških otokov, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 25 EUR.
MOŽNI POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima), 3. oseba v sobi na dodatnem ležišču = 5%.


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava