LJ MB SB

PRVOMAJSKE POČITNICE V BIOGRADU

HOTEL KORNATI****

Kratke počitnice s polpenzionom in vključenimi izleti (Vransko jezero, Vodice, Zadar ...). Organiziran avtobusni prevoz, predstavnik agencije. Možnost izleta z ladjico na Kornate.

29. april 2023 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško predvidoma preko Metlike in naprej z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na Moru in namestitev ob obalni promenadi v hotelu Kornati****. Čas za sprostitev, sprehod po mestu … Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet do VRANSKEGA JEZERA (krajši postanek), nato nadaljevanje vožnje v znano obmorsko letoviško mesto VODICE. Peš ogled jedra mesta in nekaj prostega. Povratek v hotel in prosto popoldne. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto v hotelu, možnost kopanja oz. različne aktivnosti v lastni režiji ali po dogovoru z našim predstavnikom. Možnost celodnevenga izleta z ladjico na Kornate. Večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz Biograda in vožnja po jadranski magistrali v ZADAR. Krajši sprehod skozi staro mestno jedro: kopenska vrata, trg 5 vodnjakov, knežja palača, mestna loža, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazije, »morske orgle« ... Še nekaj prostega, nato povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v zgodnejših večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.

CENA:    290 EUR pri najmanj 40 potnikih
               315 EUR pri najmanj 30 potnikih

10% POPUST ZA HITRE PRIJAVE do 15.2.2023 (za plačilo v celoti).

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobah 1/2 TWC, turistično takso, kopanje v notranjem bazenu, organiziran avtobusni prevoz, poldnevni izlet do Vranskega jezera in v Vodice drugega dne ter ogled Zadra zadnjega dne, predstavnika agencije, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 75 EUR,
- za izlet z ladjico na Kornate z vključenim kosilom (doplačilu predstavniku agencije na poti). Izvedba izleta je odvisna od razpoložljivosti, zadostnega interesa in vremenskih okoliščin.

MOŽNI POPUSTI:
- otrok do 7 let (v sobi z 2 odraslima) plača pavšal v višini 70 EUR/otroka,
- otrok od 7.–12. leta (v sobi z 2 odraslima) ima 35% popusta,
- otrok od 12.–15. leta (v sobi z 2 odraslima) ima 25% popusta,
- odrasla oseba na tretjem ležišču ima 10% popusta.


Klubski program se izvaja v terminu 29.4.- 2.5.2023 in vključuje še: predstavnika agencije Sajko in hotelsko animacijo. Klubske aktivnosti bodo izvedene ob minimalni udeležbi 30 oseb. Avtobusni prevoz iz Slovenije bo organiziran 29.4., povratek pa bo 2.5.2023.

Nastanitev je predvidena v hotelu KORNATI****, ki leži ob starem jedru kraljevskega mesta Biograd na moru. Ponudba vključuje bivanje v modernih sobah komfort (telefon, TV, tuš/wc, sušilec za lase, sef, wi-fi ...). V hotelu je restavracija in bar s teraso, gostje hotela pa lahko uporabljajo še zunanji bazen pred hotelom Adriatic v bližini in notranji bazen v sosednjem hotelu Ilirija. Vsak gost ima vključeno tudi uporabo Wellness centra v hotelu Ilirija v trajanju 90 minut (savna, whirlpool, relax zona ...).


Predvidoma v času med 27.4. in 1.5.2023 poteka v Biogradu znana prireditev - SLOVENSKI VIKEND. Rekreativno–zabavni program (regata, tek po ulicah, rekreativni maraton, tekmovanje v ribolovu, nastopi klap, nastopi glasbenikov iz Slovenije ...). Točen program bo objavljen predvidoma v februarju.

Možna je tudi udeležba z lastnim prevozom (vprašajte za ponudbo).

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • družini prijazno
  • za pare
  • seniorji
  • active
  • vključeni izleti
  • all inclusive
  • udobno
  • atraktivni izleti
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC AC comf

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

29. apr. 2023 - 2. maj 2023

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

SKUPNA CENA: 261,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava