LJ MB SB

VERONSKO OPERNO POLETJE

2-DNEVNI IZLET

Obisk opere Giuseppeja Verdija - La Traviata in ogled mesta Verona.

7. avgust 2021 | 2 dni | avtobus | šifra: VOP024

1. dan: Odhod iz Maribora ob 6. uri zjutraj. Vožnja preko Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in nadaljevanje poti mimo Benetk, Padove, Vicenze. Prihod v VERONO in krajši ogled mesta: trdnjava Castelvecchio,  slavolok, trg Erbe, Dantejev spomenik, Julijin balkon, arena ... Sledi nastanitev v hotelu, osvežitev, nato vrnitev v središče mesta na predstavo. Ogled opere TRAVIATA v znameniti veronski areni. Po predstavi pozna vrnitev v hotel. Nočitev.

2. dan: Po poznem zajtrku vožnja na južno obalo GARDSKEGA JEZERA in prihod na polotok SIRMIONE. Sprehod do gradu Scalighieri in ogled starega mesteca na polotoku. Možnost vožnje z ladjico (doplačilo). Zgodaj popoldne povratek mimo Benetk in prestop v Slovenijo na Fernetičih. Prihod domov v večernih urah.

CENA: 159 EUR pri najmanj 40 potnikih
            175 EUR pri najmanj 30 potnikih 


POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.


CENA VKLJUČUJE:
1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 v Veroni ali okolici, oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in vstopno takso, vodenje in organizacijo.


Vključena vstopnina:
vstopnica za opero (neoštevilčeni sedeži).


MOŽNO DOPLAČILO:
- za sobo 1/1 = 22 EUR.

MOŽNI POPUSTI:  otrok do 12 let 25% (z 2 odraslima osebama),  3. oseba v sobi na dodatnem ležišču 5%.


OPOMBA:
Na željo in z doplačilom je možno dobiti vstopnice tudi za boljše sedeže:  za oštevilčene sedeže na stopnišču = od cca. 22 EUR, za oštevilčene sedeže = od cca. 75 EUR naprej.


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava