LJ MB SB

PRAGA

DVODNEVNO POTOVANJE

Mesto zgodovine in dobrega piva.

5. junij 2021 | 2 dni | avtobus | šifra: PRG131 


1. dan:
Odhod iz Ljubljane ob 3. uri, pobiranje potnikov proti Šentilju, vožnja v Avstrijo mimo Gradca proti Dunaju. Nadaljevanje proti Češki. Prestop meje pri Znojmu, vožnja preko Jihlave in predvidoma v opoldanskem času prihod v PRAGO. Prvi panoramski ogled mesta: Višegrad, Vaclavske Namesti, železniška postaja, opera ... Nato peš do STAROMESTSKIH NAMESTI in do znamenite Orlojske ure. Sprehod do židovske četrti in zunanji ogled. Prosto za individualne oglede ali nakupe. Pozno popoldne nastanitev v hotelu. Krajši počitek in osvežitev. Nato po želji vrnitev v mestno jedro na večerjo v eno izmed znanih praških pivnic.   

2. dan: Zajtrk. Vzpon na Hradčane: ogled knjižnice v samostanu Strahov, nato obisk Loreta z znamenitim “praškim zlatom”. Sledi obisk grajskega kompleksa: sprehod po notranjih dvoriščih mimo cerkve sv. Vida. Sestop do reke Vltave in prečkanje znamenitega KARLOVEGA MOSTU. Prosto za kosilo in odhod proti domu. Vračanje preko Avstrije, prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENA: 134 EUR pri najmanj 40 potnikih              
                146 EUR pri najmanj 30 potnikih                         


POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.


CENA VKLJUČUJE:
1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključeni vstopnini: za Loreto in Strahovsko knjižnico.


MOŽNA DOPLAČILA:
za sobo 1/1 = 20 EUR (ob prijavi), za večerjo v eni znanih čeških pivnic (vključen aperitiv in vrček piva) = cca. 26 EUR.
MOŽNI POPUSTI:  za otroka do 12. leta skupaj z 2 odraslima = 25%, za 3 osebo v sobi na dod. ležišču = 5%


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava