LJ MB SB

NAJDALJŠA NOČ V BENEŠKI LAGUNI

HOTEL CA" DI VALLE****

Zelo bogat in kvaliteten program silvestrovanja v bližini Slovenije. Zanimivi ogledi v Furlaniji-Julijski krajini in v Beneški laguni. Vključena silvestrska večerja in novoletni ples z živo glasbo slovenskega ansambla. Vabljeni!

(VIDEM, SAN DANIELE, BENETKE, TRST... )

Odhod: 30. december 2023 | 4 dni | avtobus | Šifra: NBL1580

1. dan: sobota, 30.12.2023:
Odhod iz Maribora predvidoma ob 07. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani.... Prestop meje v Italijo in vožnja v mesto VIDEM (Udine). Krajši ogled mestnih znamenitosti: nadškofija, katedrala, trg Giacomo Matteotti, trg Svobode z ložo in urnim stolpom, spomenik miru, videmski grad ... Sledi vožnja do mesteca SAN DANIELE IN FRIULI, ki slovi kot prestolnica italijanskega pršuta. Obisk ene izmed pršutarn in malica s testeninami in pršutom. Po okrepčilu nadaljevanje poti ob reki Tagliamento proti obali, mimo letovišča Lida di Jesolo in prihod v turistično mestece Cavallino, ki leži na polotoku v bližino Benetk. Nastanitev v hotelu CA' DI VALLE****. Večerja in nočitev.

2. dan: nedelja, 31.12.2023:
Po zajtrku zanimiv izlet v osrčje BENEŠKE LAGUNE za obisk treh najbolj znanih otočkov. Najprej krajša avtobusna vožnja do rta Punta Sabbioni. Tam vkrcanje na vodni avtobus - ladjico in najprej plovba do otoka TORCELLO – postanek za oglede bazilike Marije Vnebovzete. Sledi plovba na otok BURANO – za sprehod med slikovitimi hišicami, otok slovi tudi po izdelovanju čipk. Nadaljevanje plovbe z ladjico še na otok MURANO, ki je svetovno znan po barvastem steklu. Obisk steklarne za ogled izdelovanja stekla in nekaj prostega za kosilo. V popoldanskih urah povratek najprej z ladjico nazaj do Punta Sabbioni in nato z avtobusom do hotela. Krajši počitek in priprava za najdaljšo noč v letu. Ob 20. uri začetek silvestrovanja v hotelski restavraciji z bogato SILVESTRSKO VEČERJO z vključeno pijačo in živo glasbo z ansamblom DANCE BAND. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur. Nočitev v hotelu.

3. dan: ponedeljek, 01.01.2024:
Po naporni noči bo na voljo kasnejši zajtrk. V opoldanskem času odhod na novoletni izlet. Spet krajša avtobusna vožnja do rta Punta Sabbiona in plovba z vodnim avtobusom – ladjico v BENETKE. Sprehod skozi mesto z zunanjimi ogledi najpomebnejših znamenitosti: trg sv. Marka, bazilika sv. Marka, Campanille, doževa palača, most vzdihljajev, most Rialto, ... Nato prosto v vrvežu obiskovalcev na veličastnih beneških trgih. Utrip mesta ima prvi dan v letu gotovo še dodaten čar. Možnost vožnje z beneško gondolo, čas za pozno kosilo, ipd. Popoldanska vrnitev z ladjico do avtobusa in povratek v hotel. Večerja in NOVOLETNI PLES, ponovno z našim ansamblom.

4.dan: torek, 02.01.2024:
Zajtrk in dopoldansko slovo od hotela. Vožnja proti Tržaškemu zalivu ter opoldanski prihod v TRST. Ogled mesta: vzpon na Kapitolski hrib do bazilike sv. Justa, Canal Grande, Narodni dom, trg italijanske enotnosti (Piazza d'Unita d'Italia) z mestno hišo, gledališčem ... Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta in manjše nakupe. Popoldanski povratek v Slovenijo in prihod domov v kasnejših popoldanskih urah.

CENA:    630 EUR pri najmanj 80 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Ca' di Valle**** (vključena tudi strežena svečana silvestrska večerja z več hodi z vključeno pijačo in polnočnim šampanjcem), turistična taksa, živa glasba dva večera z našim ansamblom DANCE BAND, malico s testeninami in pršutom prvega dne, vstopno takso za Beneško laguno in Benetke, vse vožnje z vodnim avtobusom-ladjico drugega in tretjega dne po programu, vsi ogledi po programu, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO:
- za sobo 1/1 = 95 EUR (število enoposteljnih sob je omejeno),

MOŽNI POPUSTI na dodatnem ležišču:
- tretja oseba = 5%
- otrok do 12. leta (skupaj z 2 odraslima) = 25%,

Za pravo praznično vzdušje in kvalitetno raznovrstno plesno glasbo za Silvestrovo in Novoletni ples, bo  skrbel slovenski ansambel DANCE BAND.

Pri silvestrski večerji je pijača vključena (vino, voda in kozarec penine).

Pridržujemo si pravico do izvedbe programa v spremenjenem zaporedju!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HOTEL CA' DI VALLE**** je priznan družinski letoviški hotel v manjšem mestecu Cavallino na območju Beneške lagune, cca. 250 m od plaže in v bližini več hotelov in lokalov ... Vse sobe so ogrevane in opremljene s SAT-TV, telefonom, klimo, balkonom ali teraso, kopalnice so opremljene s sušilnikom za lase. Ponudba hotela vključuje recepcijo, restavracijo, bar, zunanji bazen ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM (proti potrditvi razpoložljivosti)!
CENA: 420 EUR/osebo
V tem primeru ni vključenih dodatnih storitev ogledov, malice na poti in izletov po Beneški laguni ampak samo storitve treh nočitev s polpenzionom (z vključeno silvestrsko večerjo in novoletnim plesom z večerjo ter živo glasbo z našim ansamblom 2 večera).

 

Splošni pogoji turistične agencije so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • vključeni izleti
  • odlična restavracija
  • udobno
  • živa glasba
  • ples
  • silvestrska večerja vključena
  • kulturno središče
  • čudovita mesta
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC - lasten prevoz

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

30. dec. 2023 - 2. jan. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 420,00 €
SKUPNA CENA: 840,00 €

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

30. dec. 2023 - 2. jan. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 630,00 €
SKUPNA CENA: 1.260,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava