LJ MB SB

OKUSI ŠTAJERSKE, MARIBOR IN POSESTVO SONČNI RAJ

ENODNEVNI IZLET

20. maj 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: OS1560

Odhod iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most) ob 6. uri. Pobiranje potnikov ob 7. uri v Celju (dvorana Zlatorog), ob 7.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC) in ob 8.00 v Mariboru (TC City). 
Panoramski avtobusni ogled MARIBORA–štajerske prestolnice: Razvanje, Nova vas, RTV center, Pekrska gorca, stadion Ljudski vrt, mestni park …  Sledijo peš ogledi v mestnem jedru: Trg svobode, mestni grad, Gosposka ulica, Slomškov trg s stolno cerkvijo. Sprehod preko Glavnega trga na Lent, kjer sledi obisk Hiše stare trte z najstarejšo trto na svetu, ogled največjega talnega mozaika v Sloveniji in kratek film o nadvojvodi Janezu. Po pavzi za samostojno raziskovanje mesta bo topla malica (nekaj na žlico) že čakala v enem bližnjih gostišč. 
V nadaljevanju vožnja do bližnjega MALEČNIKA  za ogled edinstvene katakombe iz 18. st. s starodavnim kamnitim nagrobnim spomenikom  in Marijinim monogramom. Sledil bo sprejem na posestvu SONČNI RAJ v Vodolah. Najprej voden ogled Medenega parka z več kot 9500 medonosnimi rastlinami, permakulturnim in zeliščnim vrtom ter čebelnjakom. Degustacija zeliščnih medov in sirupov, nato še degustacija na vinski fontani. Pokušnja šestih vin z degustacijskim kozarcem, ki ga gost potem odnese domov. Namesto vin je možno degustirati domač konopljin in melisin sok. Za ljubitelje adrenalina možnost vožnje z Ziplinom Čebelji let - najdaljšem dvosmernem ziplinu v Sloveniji, s skupno dolžino 350 metrov (doplačilo ob prijavi). Pozno popoldne povratek proti domu. 

CENA:     59 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                67 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, obisk posestva Sončni raj; ogled Medenega parka z degustacijo in degustacijo na Vinski fontani ter spominski kozarec*, vse oglede in vstopnine po programu, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključene vstopnine: za obisk Hiše stare trte in za ogled katakomb.

MOŽEN POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO (v agenciji): - za vožnjo z Ziplinom Čebelji let na posestvu Sončni raj = 17 EUR/osebo. Vključena je vožnja v obe smeri, rezervacija je potrebna vnaprej ob prijavi.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! 

  • active
  • atraktivni izleti
  • I feel SLOVEnia
Določite termin

Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

20. maj 2023 - 20. maj 2023

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

CENA NA OSEBO: 59,00 €
SKUPNA CENA: 118,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava